• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
2
معاون معادن صمت استان کرمانشاه:

 وجود بیش از ۲۳۰ معدن دارای پروانه در استان/ ذخیره قطعی حدود ۷۰۰ میلیون تنی

  • کد خبر : 36496
  • 07 تیر 1402 - 15:07
 وجود بیش از ۲۳۰ معدن دارای پروانه در استان/ ذخیره قطعی حدود ۷۰۰ میلیون تنی

معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ذخیره قطعی معادن استان کرمانشاه را حدود ۷۰۰ میلیون تن برآورد کرد. به گزارش میلکان؛رسول اسکندری با اشاره به وضعیت فعلی معادن استان کرمانشاه، افزود: ۲۳۰ معدن دارای پروانه بهره‌برداری در استان داریم که ظرفیت اسمی آنها ۱۴ میلیون تن در سال است، […]

معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ذخیره قطعی معادن استان کرمانشاه را حدود ۷۰۰ میلیون تن برآورد کرد.
به گزارش میلکان؛رسول اسکندری با اشاره به وضعیت فعلی معادن استان کرمانشاه، افزود: ۲۳۰ معدن دارای پروانه بهره‌برداری در استان داریم که ظرفیت اسمی آنها ۱۴ میلیون تن در سال است، اما میزان استخراج واقعی معادن کرمانشاه به حدود هشت میلیون تن در سال می‌رسد.
وی میزان ذخیره قطعی معادن کرمانشاه را حدود ۷۰۰ میلیون تن برآورد و عنوان کرد: البته از آنجایی که مطالعات اکتشافی دقیقی صورت نگرفته نمی‌توان گفت که میزان دقیق ذخایر معدنی استان چقدر است.
معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت استان کرمانشاه بیشترین میزان ذخایر معدنی کرمانشاه را مربوط به سنگ لاشه و مصالح ساختمانی دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه قیرطبیعی نیز حدود ۳۰ معدن داریم که میزان برداشت سالیانه آنها بین ۵ تا ۱۰ هزار تن است.
وی افزود: نزدیک به ۷۵ درصد ذخیره قیرطبیعی کشور را در معادن استان داریم که عمدتا در گیلانغرب و قصرشیرین قرار دارند.
اسکندری نبود اکتشافات دقیق را از مهمترین چالش‌های پیش روی بخش معدن اعلام کرد و ادامه داد: اکتشافاتی که انجام شده بسیار سطحی و با عمق کم است و در حالیکه متوسط عمق اکتشافات معدنی در دنیا ۷۰ متر و در برخی کشورهای توسعه یافته تا ۲۵۰ متر است، اما متوسط عمق اکتشاف در کشور ما و از جمله استان کرمانشاه بیش از پنج، شش متر نیست.
وی با بیان اینکه دو عامل اصلی مانع اکتشافات دقیق معدن در کشور ما است، این دو عامل را شامل عدم دسترسی به تکنولوژی‌های روز دنیا و همچنین بالا بودن هزینه اکتشاف اعلام کرد.
اسکندری همچنین اشاره‌ای هم به وضعیت معادن راکد استان داشت و گفت: در حال حاضر حدود ۴۰ معدن راکد داریم که نبود سرمایه در گردش، فرسوده بودن تجهیزات و ماشین آلات و خصوصا معارضین محلی از مهمترین دلایل رکود آنها است.
معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت استان کرمانشاه از هدف گذاری برای احیاء پنج معدن راکد استان در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز پنج معدن راکد دیگر را فعال کردیم.
اسکندری تاکید کرد: قطعا معادنی که مشکل آنها زودتر قابل حل شدن است و به علاوه اشتغالزایی و ارزش افزود بیشتری دارند، در اولویت فعالسازی هستند

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=36496

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.