مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه با بیان مزیت های طرح “روستای نوفن” در راستای رونق اشتغال در سطح روستاهای استان، گفت: با حمایت مالی صندوق کارآفرینی امید و طرح “روستای نوفن” در کرمانشاه اجرایی میشود
به گزارش میلکان به نقل از تابناک، محمد طاهر عظیمی فشی با بیان اینکه رسالت اصلی وجودی صندوق کارآفرینی امید، حمایت و تامین مالی کسب و کارهای خرد و کوچک است، اظهار کرد: پایلوت اصلی و نقطه هدف صندوق کارآفرینی امید، مناطق روستایی و همچنین مناطق کمتر برخوردار و حاشیههای شهر است.
وی با بیان انیکه یکی از نگرانیهای ما این است این کسب و کارهای خرد و کوچک که تامین مالی میشوند باید پایدار باشند، اظهار نمود: پایدار ماندن کسب و کارهای خرد و کوچک در مناطق روستایی، نیازمند به مشاوره و راهنمایی و وصل کردن اینها به بازارفروش برای عرضه محصولات تولیدی و خدماتی، می باشد که در طرح روستا نوفن این نیازها مرتفع می شود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه با اشاره به اینکه طرح جدید صندوق با نام روستای نوفن در استان راه اندازی شده است، گفت: کرمانشاه هفتمین استانی بود که در همایش روستا نوفن با حضور معاون استاندار و مدیران کل دستگاههای مربوطه و شرکتهای دانش بنیان و فناور آغاز نموده است.
وی به اجرای طرح «روستای نوفن» برای افزایش بهره وری فعالیت اقتصادی در روستا اشاره کرد و افزود: طرح روستای نوفن که با همکاری جهاد دانشگاهی پارک علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان و فناور در کرمانشاه اجرا می شود میخواهد حلقه اتصال کسب و کارهای خرد و کوچک در روستاهای استان باشد.
عظیمی فشی با بیان اینکه طرح روستای نوفن مزیت های زیادی دارد، اضافه نمود: بالا بردن سطح بهره وری تولید در روستاها با استفاده از تجارب و دانش شرکتهای دانش بینان از مزیت های اصلی طرح می باشد.
وی طرح روستای نوفن را حلقه رابط بین این کسب و کارهای خرد و کوچک روستایی با بازار فرو با استفاده از علم و ایده در شرکتهای فناور را به عنوان مزیت دوم طرح معرفی کرد و ادامه داد:
برای اجرای این طرح اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است و مجریان طرح روستا نوفن می توانند از حمایت های مالی و تسهیلات قرض الحسنه صندوق کارآفرینی امید برخوردار شوند.