جلسه هماهنگی برگزاری همایش تامین مالی از طریق بازار سرمایه به ریاست دکتر باباخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و با حضور دستگاه های اجرایی و تشکل های بخش خصوصی برگزار شد.
به گزارش میلکان؛ معاون هماهنگي امور اقتصادی استانداري در خصوص این جلسه گفت: تامین مالی فعالیت های اقتصادی از طریق بازار سرمایه روند رو به رشدی در کشور داشته است و ضروری است با برنامه ریزی دقیق و هدفمند استان کرمانشاه نیز با شتاب بیشتری به این سمت حرکت کند.
وی افزود: در اقتصادهای پیشرفته سهم تامین مالی از بازار سرمایه به مراتب بیشتر از تامین مالی پیچیده و غیرمنعطف بانکی است و در صورت برنامه ریزی منسجم و هدفمند امکان جذب منابع از این طریق به راحتی فراهم است و می توان طرح اقتصادی و عمرانی استان که برخی از آنها سالهاست به دلیل کمبود اعتبار رها شده است با تجهیز منابع از بازار سرمایه فعال کرد و به بهره برداری رساند.
دکتر باباخانی گفت: راههای متعددی برای تامین مالی از این مسیر وجود دارد که بزرگترین مانع عدم موفقیت استان در این حوزه عدم آگاهی و شناخت قاطبه مسئولین و فعالین استان از وجود این ظرفیت هاست و برگزاری همایش در خصوص تامین مالی در بازار سرمایه با حضور مسئولان ملی کمک شایانی به ترویج و تبلیغ این حوزه خواهد کرد.
لازم به ذکر است همایش ملی تامین مالی از بازار سرمایه با مشارکت بورس منطقه ای و اتاق بازرگانی در ۲۱ مهرماه در کرمانشاه برگزار می شود.