استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم تهیه سند توسعه سرمایهگذاری استان گفت: این سند با محوریت معاونت اقتصادی استانداری، ادارهکل امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامهریزی و با الگو گرفتن از کتابچه فرصتهای سرمایهگذاری تدوین شود.
به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان که با حضور مدیران عضو در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار داشت: دستگاههای اجرایی حداکثر تا پایان فروردین ماه باید بستههای حمایتی خود از سرمایهگذاران را تدوین و در اختیار معاونت اقتصادی استانداری، ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان و سازمان مدیریت و برنامهریزی قرار دهند تا پس از جمعبندی نهایی، اطلاعرسانی عمومی از طریق سایت ادارهکل اقتصاد و دارایی انجام شود.
استاندار کرمانشاه افزود: در راستای تحقق شعار سال، دستگاهها باید نهایت تلاش خود را بهکار بگیرند تا بستههای حمایتی خود را هر چه سریعتر آماده و ارائه کنند. هدف این است که هر فرد علاقهمند به سرمایهگذاری، با مراجعه به سایت ادارهکل امور اقتصادی و دارایی، بتواند از جزئیات حمایتها مطلع شود.
مدیر ارشد استان با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی در عصر حاضر گفت: ما باید به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم و اگر میخواهیم از تکنولوژی عقب نمانیم، چارهای جز استفاده از این ابزارها نداریم، هر چند ممکن است این مسیر در برخی بخشها سخت باشد اما هوش مصنوعی میتواند دقت را بالا برده و کارها را تسریع کند.
وی خاطر نشان کرد: دستگاهها باید خود را با تکنولوژی روز منطبق کنند و از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان بهرهمند شوند.
دکتر حبیبی با اشاره به اهمیت تهیه کتابچه فرصتهای سرمایهگذاری استان کرمانشاه تصریح کرد: ادارهکل اقتصاد و دارایی استان باید هرچه زودتر این کتابچه را تهیه کند تا این اطلاعات باید هم به صورت فیزیکی و هم دیجیتال (CD، فلش و سایت اینترنتی) در دسترس قرار گیرد تا افراد علاقهمند بتوانند با سهولت بیشتری به اطلاعات سرمایهگذاری دسترسی داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: اگر از صد فرصت سرمایهگذاری پیش بینی شده حدود هفتاد تا هشتاد درصد آنها محقق شود، هدف ما تحقق یافته است.
استاندار کرمانشاه در ادامه خواستار تدوین سند توسعه سرمایهگذاری استان شد و بیان کرد: این سند با محوریت معاونت اقتصادی استانداری، ادارهکل امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامهریزی و با الگو گرفتن از کتابچه فرصتهای سرمایهگذاری تدوین شود.
وی همچنین به بحث تسهیلات بندهای سه و چهار تبصره ۱۸ قانون بودجه و مشاغل خانگی پرداخت و تأکید کرد: بانکهایی که عملکرد زیر ۷۰ درصد داشتهاند باید به جلسهای با حضور سازمان مدیریت، اقتصاد و دارایی و سیستم بانکی دعوت شوند تا توضیح دهند چرا عملکرد ضعیفی داشتهاند و نیز همچنین عملکرد بانکهای ضعیف باید به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی گزارش داده شود.
مدیر ارشد استان با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت پساب فاضلاب برای تأمین آب واحدهای صنعتی از جمله پتروشیمی و پالایشگاهها تأکید کرد و گفت: با توجه به کاهش بارندگی و افت سطح سفرههای آب زیرزمینی، راهی جز استفاده از این منابع آبی جدید وجود ندارد.
دکتر حبیبی گفت: ظرفیت ۴۰ میلیون مترمکعب پساب، عدد بسیار قابل توجهی است و باید در اولویت استفاده برای صنعت قرار گیرد تا منابع آبی باقیمانده صرف کشاورزی شود و از تخریب بیشتر سفرههای آب زیرزمینی جلوگیری شود.
استاندار کرمانشاه همچنین به آمارهای منتشرشده درباره رتبه بیکاری استان از سوی مرکز آمار ایران اشاره کرد و افزود: اگرچه مرکز آمار مرجع رسمی ماست، اما براساس گزارش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برخی ایرادات به آمارهای آن وارد است؛ لذا با همکاری سازمان مدیریت، حوزه اقتصادی و ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آسیبشناسی دقیق صورت گیرد تا علت مغایرتها مشخص شود؛ چرا که انتشار آمار نادقیق میتواند بر فضای کسب و کار و جذب سرمایهگذاری تأثیر منفی بگذارد.
وی در ادامه بر ضرورت حضور فرمانداران از طریق ویدئوکنفرانس تاکید کرد و گفت: فرمانداران در جریان جزئیات این نشست قرار گیرند، چرا که آنها نیز در سطح شهرستانها در میدان عمل حضور دارند و با مسائل و موضوعات اجرایی مواجه هستند.
همچنین برخی دستگاههای عضو در این نشست به بیان عملکرد خود در زمینه ایجاد اشتغال پرداختند و بانک ها نیز گزارش هایی در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ارائه کردند.