به گزارش میلکان؛ رسول اسکندری؛معاون امور معادن و صنایع معدنی، به مناسبت هفته معدن (اول تا هفتم خرداد) تعداد کل معادن دارای پروانه بهرهبرداری استان را ۲۳۰ مورد اعلام کرد که از این تعداد ۱۸۷ معدن فعال و ۴۳ معدن نیز غیرفعال است.
وی با بیان اینکه میزان ذخیره قطعی معادن استان کرمانشاه ۷۰۰میلیون تن است، افزود: بر اساس استخراج اسمی، سالانه ۱۴ میلیون تن مواد معدنی از معادن کرمانشاه برداشت میشود.
معاون معادن و صنایع معدنی اداره کل صمت استان کرمانشاه؛ از مهمترین مواد معدنی استان کرمانشاه نیز یاد کرد و گفت: قیرطبیعی یکی از مهمترین مواد معدنی کرمانشاه است که عمده ذخایر آن را در گیلانغرب و قصرشیرین داریم.
اسکندری با بیان اینکه سنگ تزئینی استان کرمانشاه نیز مشهور است، اظهار کرد: بیشترین ذخایر سنگ تزئینی در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام آبادغرب قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ذخایری از منگنز را در شهرستان هرسین و ذخایری از سیلیس را در شهرستانهای روانسر و جوانرود داریم.
معاون معادن و صنایع معدنی اداره کل صمت استان کرمانشاه؛ عمده معادن استان را شامل سنگ لاشه دانست و اضافه کرد: ذخایری از گچ نیز در شهرستانهای گیلانغرب و قصرشیرین وجود دارد.
اسکندری با بیان اینکه در حال حاضر ۲۳۴۰ نفر در حوزه معادن کرمانشاه مشغول به کار هستند، عنوان کرد: چنانچه در حوزه فرآوری اقدامات جدیتری صورت بگیرد و صنایع وابسته به معدن در استان گسترش یابد، میتوان تعداد شاغلین بخش معدن را تا چند برابر افزایش داد.
وی در ادامه از مهمترین چالشهای پیش روی معادن کرمانشاه نیز یاد کرد و مستهلک بودن ماشین آلات و تجهیزات معدنی را از مهمترین آنها برشمرد