• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
8

دنیا هنوز از هنر فرزاد بهره‌مند / روح و هنر نابغه کُرد زمین‌گیر نمی‌شود

  • کد خبر : 24346
  • 01 اردیبهشت 1401 - 0:45
دنیا هنوز از هنر فرزاد بهره‌مند  / روح و هنر  نابغه کُرد  زمین‌گیر  نمی‌شود

استاد فرزاد بهره مند متولد ۲ آبان ماه ۱۳۴۵ در محله جوانشیر کرمانشاه است. وی دوران کودکی را در همین محله و ایام نوجوانی را در محله ۲۲ بهمن گذراند. از همین ایام استعداد بالای او در زمینه هنر نقاشی و طراحی خودنمایی کرد و فراگیری هنر را از سال ۱۳۶۲ با کلاس های استاد […]

استاد فرزاد بهره مند متولد ۲ آبان ماه ۱۳۴۵ در محله جوانشیر کرمانشاه است.
وی دوران کودکی را در همین محله و ایام نوجوانی را در محله ۲۲ بهمن گذراند. از همین ایام استعداد بالای او در زمینه هنر نقاشی و طراحی خودنمایی کرد و فراگیری هنر را از سال ۱۳۶۲ با کلاس های استاد حسین تابعی آغاز نمود و سال ۱۳۶۴ در مرکز هنرهای تجسمی کرمانشاه در کلاس استاد عبدالحسین محسنی به فراگیری نقاشی ادامه داد و همزمان در کلاس استاد مهرداد نوری نیز شرکت کرد.
پس از اتمام دوران خدمت سربازی، خود را برای آزمون دانشگاه آماده کرد و موفق شد سال ۱۳۷۰در رشته نقاشی وارد دانشکده هنرهای زیبا تهران شود. در این دانشکده او با اساتید نامدار هنر ایران همچون احمد وکیلی و مانی پتگر آشنا شد و از محضر آنان کمال بهره را برد.
به زودی استعداد چشم گیر فرزاد بهره مند و توانایی بالای او در هنر طراحی و نقاشی نظر اساتیدش را جلب کرد. در این راه پشتکار و تلاش فراوان استاد بهره مند نیز مزید بر علت شد تا نام ایشان در دانشگاه هنر تهران میان اساتید و دانشجویان، شناخته شده و پرآوازه گردد.
تلاش استاد بهره‌مند برای یادگیری و پیشرفت بیشتر، محدود به کلاس های دانشگاه نشد و ایشان از وجود اساتید بنام هنر نقاشی و طراحی ایران همچون: احمد وکیلی (به مدت ۱۰ سال)، روئین پاکباز، مهدی حسینی، کاظم چلیپا، حبیب اله صادقی و ایراندخت محصص خارج از کلاس های دانشگاه نیز بهره برد.
پس از سپری کردن مقطع کارشناسی و کسب تجربیات بسیار ارزشمند و پیشرفت چشمگیر، خود را برای آزمون کارشناسی ارشد نقاشی دانشگاه تهران آماده کرد. سال ۱۳۷۶ در آزمون کارشناسی ارشد نقاشی دانشگاه هنر تهران شرکت کرد و توانست یکی از ۵ نفر سهمیه این مقطع باشد و نمره قبولی را کسب کند و باردیگر در وارد دانشکده هنرهای زیبا شود.
حالا دیگر او در دانشگاه هنر تهران چهره ای کاملاً شناخته شده و نامدار بود و پس از مدت کوتاهی هم زمان که در حال تحصیل بود برای تدریس در مقطع کارشناسی دعوت به همکاری شد. می توان گفت وی جزو نوابغ هنر ایران است که در زمان تحصیل در دانشگاه هنر تهران، هم زمان استاد و مدرس این دانشگاه نیز بود.
به زودی کلاس های تدریس استاد بهره مند محل حضور پر شور و شوق دانشجویان دانشگاه هنر شد به طوری که برخی دانشجویان کلاس دیگر اساتید هنر نقاشی را ترک کرده و در کلاس ایشان حضور پیدا می کردند.
استاد بهره مند پس از مدت کوتاهی بنابر دلایلی تدریس در دانشگاه هنر تهران رها کرده و وقت خود را به صورت کامل به طراحی و نقاشی اختصاص داد.
سال۱۳۷۹ ازدواج کرد و سال ۱۳۸۰ به کرمانشاه بازگشت و مدت کوتاهی نیز در دانشگاه هنر سوره تدریس نمود. فضای اداری موجود در دانشگاه ها برای فرزاد بهرمند چندان قابل تحمل نبود و به همین دلیل ایشان شرایط ادامه کار و تدریس به ویژه در حیطه هنر را آنچنان که باید در دانشگاه ها، فراهم و بر سبیل قائده نمی دید. به همین دلیل سال ۱۳۸۳ از تدریس در این دانشگاه نیز کناره گیری کرد و به فعالیت هنری و تدریس خصوصی پرداخت.سال ۱۳۸۷ به دلیل ابتلا به بیماری ناشناخته تا حد زیادی توانایی جسمی خود را از دست داد و خانه نشین شد.
بدین صورت هنر ایران و کرمانشاه از وجود پربار و تاثیر گذار این استاد کم نظیر و نابغه هنر نقاشی و طراحی تا حد زیادی محروم شد. پس از گذراندن سال های ابتدایی بسیار سخت بیماری، استاد بهره‌مند توانست با همت بلند خود بر مشکلات غلبه کند و علی‌رغم ناتوانی شدید جسمی همچنان به فعالیت هنری و خلق آثار ارزشمند ادامه دهد. همچنین شاگردان ایشان با حضور در منزل استاد از تجارب بسیار ارزشمند ایشان استفاده کرده و از راهنمایی پربارشان کمال بهره را می برند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=24346

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.