مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: برای مانوس کردن دانشآموزان با قرآن کریم باید داستانهای این کتاب آسمانی را با زبان “قصه” و “نمایش” به دانشآموزان منتقل کنیم.
به گزارش میلکان، سلمان محمدی در آیین تجلیل از برگزیدگان چهلمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان و فرهنگیان با تاکید بر اینکه تمام قد در خدمت فعالیتهای قرآنی و پرورشی هستیم، اظهارداشت: باید با تکیه بر آموزههای قرآن کریم دانشآموزان را آماده زندگی در آینده کنیم.
وی با بیان اینکه قرآن کریم کتاب خدا و معجزهای برای تمامی ادوار است، افزود: تنها در سایه انس گرفتن با قرآن کریم میتوانیم در تعلیم و تربیت دانشآموزان مومن و متعهد موفق عمل کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان تاکید کرد: اگر میخواهیم نسلی تربیت کنیم که برای خود و جامعه مفید بوده و دنیا و آخرتشان آباد باشد، باید مانوس کردن دانشآموزان با قرآن کریم را جدی بگیریم، چون انس با قرآن باعث میشود انسان از معارف قرآن در زندگی خود استفاده کرده و سعادتمند شود.
محمدی با اشاره به رسالت آموزش و پرورش در شکلگیری شخصیت دانش آموزان در دوران تحصیل، بیان داشت: اگر دانشآموزان در دوران مدرسه با قرآن کریم و معارف آن آشنا شوند، با خداوند ارتباط قلبی پیدا کرده و برنامهریزی در این راستا باعث رشد همه جانبه دانشآموزان میشود.
محمدی تاکید کرد: مانوس شدن با قرآن کریم باید از دوران کودکی در جامعه نهادینه شود.
محمدی راه مانوس شدن با قرآن کریم را تلاوت و تدبر در آیات قرآن کریم عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: یکی از معجزات قرآن کریم داستانهای آن است که برای همه اقشار جامعه از دانشآموزان گرفته تا معلمها و افراد عادی و علمای دین قابل فهم است و هر کس به اندازه نیاز خود میتواند از این معجزه الهی برخوردار شود.
محمدی تاکید کرد: باید داستانهای قرآنی را در قالب زبان هنر و به شکل نمایشنامه، سرود، قصه، انیمیشن و … در آورده و تمامی فعالیتهای پرورشی مدارس را از قرآن استخراج کنیم.