به گزارش میلکان، شامگاه جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴، دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه با همراهی فرماندار کرمانشاه، مدیرکل غله و بازرگانی و رئیس اتاق اصناف، از نانواییهای فعال در شیفت شب کلانشهر کرمانشاه بازدید و روند ارائه خدمات به شهروندان را از نزدیک ارزیابی کرد.
پیرو دستور دکتر حبیبی از ابتدای امسال جهت رفاه حال مردم شریف، در هر منطقه از کلانشهر کرمانشاه یک نانوایی تا ساعات پایانی شب به شهروندان خدمت ارائه می کند تا ضمن تأمین نیاز شهروندان، مسافران و مهمانان نیز به راحتی به نان دسترسی داشته باشند.
استاندار کرمانشاه در حاشیه این بازدید اظهار داشت: «حدود یک ماه پیش تصمیم گرفتیم برای رفاه حال مردم، برخی نانواییها ساعات فعالیت خود را افزایش دهند. ارزیابیهای اولیه از اجرای این طرح نشان میدهد که مردم رضایت دارند و از این اقدام استقبال کردهاند.»
وی با اشاره به اهمیت تداوم و ارتقاء این طرح افزود: «در نظر داریم سهمیه آرد این نانواییها را بهصورت منظم و ثابت تأمین کنیم تا نانوایان با اطمینان بیشتری فعالیت کنند. همچنین تأکید داریم که اطلاعرسانی دقیق از طریق نصب تابلو در نانواییها و همکاری فرمانداری و اتحادیه صنف صورت گیرد.»
دکتر حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع کیفیت نان پرداخت و گفت: «بحث کیفیت آرد و گندم، بسیار مهم است. کمیتهای را مأمور بررسی این موضوع در کارخانههای مرتبط کردهایم و دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مسیر ما را همراهی خواهد کرد. همچنین آموزش تخصصی به نانوایان برای بهبود روش پخت در دستور کار قرار دارد.»
استاندار کرمانشاه در پایان تأکید کرد: «در صورت موفقیت این طرح و تداوم رضایت عمومی، تعداد نانواییهای شیفت شب را افزایش خواهیم داد تا خدمات بهتر و گستردهتری به مردم ارائه شود.»