به گــزارش میلکان؛ بهزاد شهبازی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون ۶ هزار و ۹۷۶ تماس با اورژانس اجتماعی برقرارشده است که بیشترین تماس مربوط به افراد نیازمند به منابع درونسازمانی و برونسازمانی و کمترین تماس مربوط به والدآزاری (یک مورد) بوده است.
وی افزود: با اقداماتی در راستای توانمندسازیِ افراد، از جمله: ارائه مشاوره حضوری و غیرحضوری در مراکز، ایجاد فرصتهای شغلی با اعطای وام اشتغال، کمکهزینه درمان و کمک به کودکان بازمانده از تحصیل، میزان تماسها نسبت به سال گذشته که هشت هزار و ۵۹۸ تعداد بوده، کاهش یافته است.
بهزاد شهبازی با اشاره به تعداد مراکز اورژانس اجتماعی در استان، تصریح کرد: در سطح استان کرمانشاه، ۱۳ مرکزِ فعال وجود دارد که از این تعداد ۲ مرکز در شهرستان کرمانشاه (سطح یک، میدان حافظ در شهرک معلم و سطح ۲، در اداره بهزیستی شهرستان کرمانشاه) و یازده مرکز در شهرستانها بهجز قصرشیرین (نداشتن حد نصاب جمعیت) در حال فعالیت هستند.