• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
4

تولید سالانه ۵۵۰ هزار تن محصولات دامی در کرمانشاه

  • کد خبر : 36223
  • 30 خرداد 1402 - 11:11
تولید سالانه ۵۵۰ هزار تن محصولات دامی در کرمانشاه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میزان تولیدات دامی سالانه استان را بیش از ۵۵۰ هزار تن اعلام کرد. به گزارش میلکان، سیروس نوروزی با بیان خبر فوق  افزود: سالانه بیش از ۴۰۰ هزار تن شیر، ۴۰ هزار تن گوشت قرمز، بیش از ۷۰ هزار تن گوشت مرغ، یازده هزار تن تخم مرغ و […]

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میزان تولیدات دامی سالانه استان را بیش از ۵۵۰ هزار تن اعلام کرد.

به گزارش میلکان، سیروس نوروزی با بیان خبر فوق  افزود: سالانه بیش از ۴۰۰ هزار تن شیر، ۴۰ هزار تن گوشت قرمز، بیش از ۷۰ هزار تن گوشت مرغ، یازده هزار تن تخم مرغ و هشت هزار تن عسل در استان کرمانشاه تولید می شود.

نوروزی اضافه کرد: استان کرمانشاه به واسطه شرایط طبیعی و برخورداری از زیرساخت های حوزه دامپروری جزو استان های شاخص کشور از حیث تولیدات دامی است و بجز تخم مرغ، تامین کننده بخشی از نیازهای محصولات دامی استانهای دیگر هم هست.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در واحدهای دامداری استان کرمانشاه خیلی بیشتر از نیاز استان شیر تولید می شود، گفت: اغلب کارخانجات شاخص کشور قراردادهایی با دامداران استان کرمانشاه برای خرید شیر دارند و این موضوع نشان از ظرفیت های استان کرمانشاه در زمینه تولید شیر در کشور دارد.

نوروزی سپس با اشاره به ظرفیت های استان کرمانشاه در زمینه تولید دام گفت: سالانه بیش از ۵۰۰ هزار راس دام از استان کرمانشاه به استان های دیگر مثل تهران، مرکزی، قم، اصفهان و… صادر می شود.

نوروزی اضافه کرد: در پی این هستیم که دام تولیدی در استان را به شکل لاشه دام صادر کرده تا بتوانیم ضمن کمک به امر اشتغالزایی، ارزش افزوده بیشتری از قِبَل تولید دام برای استان ایجاد کنیم.

وی در ادامه با اشاره به پتانسیل های خوب استان کرمانشاه در زمینه تولید مرغ در کشور، گفت: با برخورداری از ۵۵۰ واحد مرغداری فعال، میزان مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز استان است و ظرفیت تولید گوشت مرغ استان تقریبا دو برابر نیاز استان است.

نوروزی در ادامه با اشاره به قطب بودن استان کرمانشاه در زمینه تولید عسل در کشور، گفت: در سرشماری سال ۱۴۰۱ تعداد بهره برداران زنبور عسل استان بیش از چهار هزار نفر اعلام شد که نسبت به آخرین سرشماری صورت گرفته در دوران قبل از کرونا افزایش قابل توجهی را داشت.

نوروزی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۶۴۴ هزار کندوی زنبور عسل دارد، گفت: سال گذشته هشت هزار تن عسل در استان کرمانشاه تولید شد.

نوروزی افزود: علاوه بر عسل، محصولات دیگری مثل ژل رویال، موم، زهر و… نیز در کرمانشاه تولید می شود.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=36223

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.