• امروز : پنج شنبه - ۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 26 December - 2024
1
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه:

توسعه گردشگری کرمانشاه نیازمند همکاری عمومی است

  • کد خبر : 43989
  • 03 آذر 1403 - 10:26
توسعه گردشگری کرمانشاه نیازمند همکاری عمومی است

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: توسعه گردشگری کرمانشاه به تنهایی از عهده و توان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خارج است و باید ادارات مختلف و حتی مردم نیز پای کار بیایند. به‌گزارش میلکان، علیرضا مرادی بیستونی بیان کرد: ادارات مختلف در کنار مردم از یک مغازه‌دار گرفته تا آن راننده تاکسی فرودگاه همه […]

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: توسعه گردشگری کرمانشاه به تنهایی از عهده و توان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خارج است و باید ادارات مختلف و حتی مردم نیز پای کار بیایند.

به‌گزارش میلکان، علیرضا مرادی بیستونی بیان کرد: ادارات مختلف در کنار مردم از یک مغازه‌دار گرفته تا آن راننده تاکسی فرودگاه همه در توسعه گردشگری استان سهیم هستند و ما باید در کنار حضور ادارات آموزش‌های عمومی و فرهنگ سازی در حوزه گردشگری را ترویج دهیم.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه نوع ارتباط و برخورد ما در تصمیم گیری گردشگران بسیار اثر گذار است، گفت: آموزش گروه‌های مختلف که با گردشگران در ارتباط هستند می‌تواند به ماندگاری و بازگشت مجدد گردشگران به استان کمک کند.

او در خصوص ارائه خدمات مناسب به گردشگران، تاکید کرد: من واحد گردشگری به تنهایی نمی‌توانم همه خدمات را ارائه کنم و باید این همکاری و عزم عمومی در همه حوزه‌ها شکل گیرد.

مرادی بیستونی در خصوص مشکل پارکینگ در نزدیک آثار و محوطه‌های تاریخی گفت: یکی از معضلات شهری بحث پارکینگ در نزدیکی مجموعه تاریخی است باید بپذیریم با توجه به بافت ارزشمند نمی توان در جوار اثری همچون تکیه معاون الملک پارکینگ احداث کرد، اما در نزدیکی این آثار پارکینگ‌های متعددی برای گردشگران فراهم است که می‌توانند استفاده کنند.

او تصریح کرد: به غیر از مجموعه تاق‌بستان که با مشکل پارکینگ مواجه هستیم در کنار سایر آثار این مسئله به نحوی حل شده است.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه در خصوص حضور راهنمای دو زبانه در محوطه‌های تاریخی، اظهار کرد: برای این ها ما تور لیدرهای خاص و راهنماهای مسلط به زبان‌های مختلف داریم که تورهای گردشگری را همراهی می‌کنند.

او در خصوص استفاده از ظرفیت گردشگری بافت‌ تاریخی شهر کرمانشاه، گفت: بافت‌ تاریخی شهر بیش از ۳۰۰ هکتار است و مسیرهای متعددی در بافت مرمت و بازسازی شده است، اما برخی بناها دارای مالکیت خصوصی و ورثه‌ای هستند که باید برای مرمت بنا اقدام کنند.

مرادی بیستونی افزود: سامان‌دهی محله فیض آباد و گذر جلوخان در دستور کار میراث‌فرهنگی و شهرداری قرار گرفته است و در این محله تعدادی تک بنا به هتل و آقامتگاه تبدیل شده و یا در دست اقدام هستند که به دنبال این هستیم یکی از مسیرهای گردشگری شهری کرمانشاه در این محله سامان‌دهی شود.

او تصریح کرد: کرمانشاه به لحاظ گردشگری شهری در بافت تاریخی از ظرفیت ویژه‌ای برخوردار است و با سامان‌دهی و رونق محله فیض آباد این انتظار می‌رود در سایر محلات و گذرهای تاریخی شهر نیز مالکین بناهای ارزشمند نسبت به احیا و باز زنده سازی آن راغب شوند.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه در خاتمه تاکید کرد: مالکانی که تمایل به احیاء و مرمت بناهای تاریخی خود داشته باشند ما این آمادگی را داریم که با اهدای کاربری مناسب و پرداخت تسهیلات از آن‌ها حمایت کنیم.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=43989

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.