مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه توسعه باغات زیتون از برنامه های محوری سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به حساب می آید، گفت: توسعه سالیانه ۱۰۰الی ۲۰۰هکتار باغات زیتون در شهرستانهای زیتون خیز در حال اجرا است.
فیض قربانی با اشاره به اینکه باغات زیتون علاوه بر نیاز آبی پایین، نقش پر اهمیتی در سلامت مصرف کنندگان دارد، افزود: در راستای توسعه باغات زیتون مناطق مستعد کاشت باغات زیتون در شهرستانهای زیتون خیز شامل دالاهو، سرپل ذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب، ثلاث باباجانی، جوانرود و پاوه شناسایی شده و مقرر شده در دو بخش آبی و دیم سالیانه ۱۰۰الی ۲۰۰هکتار زیتون در این مناطق احداث شود.
وی گفت: توسعه باغات زیتون نقش بسزایی در درآمدزایی بهره برداران، ایجاد اشتغال و تولید محصول در مناطق زیتون خیز خواهد داشت.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه به سیاست های حمایتی سازمان جهت توسعه باغات زیتون اشاره داشت و تصریح کرد: آماده سازی بستر و زیرساختهای توسط سازمان جهاد کشاورزی انجام می شود و ۵۰درصد هزینه نهال نیز به صورت یارانه به باغداران پرداخت می شود.
فیض قربانی گفت: با توجه به سازگاری ارقام کشت شده زیتون با مناطق زیتون خیز استان؛ زیتون استان از مرغوبیت خوبی برخوردار است.
فیض قربانی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۰۰هکتار باغات زیتون در استان داریم افزود: امسال ۴۰۰۰تن از این باغات زیتون تولید شده است.
وی گفت: بین ۳تا ۵درصد زیتون کشور در استان کرمانشاه تولید می شود.
گفتنی است ایجاد باغات زیتون در استان به حدود ۲۵سال پیش بر می گردد.