معاون هماهنگي امور عمراني استانداري با بيان اينكه بهره گيري از تخصص و تجارب ارزشمند نخبگان سبب پيشبرد اهداف مديريت شهري مي شود؛ گفت: شوراها با تدوين برنامه راهبردي زمينه اجراي مطلوب برنامه ها و دستيابي به اهداف را در يك فرآيند چهارساله فراهم خواهند كرد.
به گزارش پايگاه خبری میلکان آنلاین؛ «منوچهر فخري» در نشست تقدير از شهرداران و اعضاي شوراهاي اسلامي دوره پنجم از تعامل قانونمند و سازنده پارلمان محلي و شهرداري ها با دستگاه هاي اجرايي و حاكميتي به عنوان يكي از راهكاري مناسب براي تجميع ظرفيت ها و امكانات به منظور تحقق اهداف پيش بيني شده نام برد و خاطر نشان ساخت: شهرداری و شورا دو بال مدیریت شهری هستند؛ شوراها استراتژی را تعریف و شهرداران هم آن را اجرا میکنند و اگر چنين ديدگاه و نگرشي وجود نداشته باشد بي شك دچار مشكل خواهند شد.
وي افزود: اعضای شوراهای شهر در دوره ششم نيز بايد تدوين برنامه راهبردي چهارساله را در دستور كار قرار دهند و بر اين اساس شاخص ها را براي انتخاب شهردار تعريف كنند به گونه اي كه اين فرد بتواند این برنامه ها را با هماهنگي، همفكري و همراهي اجرایی کند.
معاون عمراني استاندار تعامل شورا و شهرداري را لازمه پیشرفت و رفع مشکلات شهرها دانست و خاطر نشان ساخت: در تدوین برنامه ها شناخت و احصای مشکلات شهری اولین گام موفقيت است و شهردار نيز بايد با شناخت كافي از حوزه مديريت شهري و با تبيين وضعيت حوزه هاي اجتماعي، فرهنگي با دارا بودن ادراك و شناخت كافي از بخش هاي مختلف بتواند به توسعه و عمران شهر كمك كند و به همين دليل انتخاب شهردار بسيار حساس است.
فخري از آموزش به عنوان يك از اقدامات ضروري حوزه معاونت عمراني براي ارتقاء دانش و آگاهي اعضاي جديد شوراها و شهرداران نام برد و گفت: به صورت مستمر و در قالب برنامه هاي مدون اين مهم پيگيري و انجام مي شود تا منتخبان جديد مردم با ابزار قوي تري نسبت به تهيه برنامه در چارچوب قانون و وظايف عمل كنند.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري كرمانشاه ادامه داد: بي شك هر شهرداري با بهره گيري از تجارب خود اقداماتي را انجام داده تا بتواند رضايتمندي مردم را جلب كند اما ممكن است عاري از خطا و اشتباه نيز نباشد، بر همين اساس انتظار داريم شهرداران جديد دستاوردهاي قبلي ار ارج نهاده و در صدد رفع نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت گام بردارند نه اينكه كليه اقدامات قبلي را نامطلوب بخوانند و عملاً متوقف كنند.
فخري، خدمت به مردم را در قالب شهردار و شوراها عبادت خواند و گفت: براي تحقق برنامه و خدمتگزاري مطلوب زمينه اي فراهم شود تا از تجارب شهرداران قبلي استفاده شود زيرا اين اقدام سبب كاهش آزمون و خطاها در مديريت شهري و تسريع در تصميم گيري مي شود.