به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در کارگروه تنظیم بازار استان با اشاره به اهمیت مضاعف مدیریت بازار در روزهای پایانی سال، همزمان با ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، بر ضرورت مدیریت قیمت کالاها و خدمات تا پایان تعطیلات نوروزی جهت کاهش دغدغه های مردم تاکید کرد. وی این موضوع را مهمترین وظیفه مسئولان در این ایام دانست و خواستار دقت، وقتگذاری و برنامهریزی جدیتر برای مدیریت بازار شد.
استاندار کرمانشاه تامین کالاهای اساسی از جمله برنج، گوشت، روغن، مرغ منجمد، شکر و سایر اقلام ضروری را در اولویت دانست و تاکید کرد که باید به نحوی عمل شود که هیچ گونه کمبودی در سطح بازار احساس نشود.
وی اصناف و اتحادیهها را به عنوان رکن اصلی تنظیم بازار معرفی کرد و از آنها خواست تا با حضور فعال در میدان، بازار را مدیریت کنند.
دکتر حبیبی تصریح:ستاد تنظیم بازار در کنار اصناف و اتحادیهها قرار دارد و در صورت بروز کمبود، افزایش قیمت یا کسری، برای کمک به مردم و رعایت حقوق مصرفکنندگان، وارد عمل خواهد شد.
دکتر حبیبی همچنین بر لزوم مدیریت دقیق و احتیاط آمیز ذخایر کالاهای اساسی تاکید کرد و از مسئولان خواست بر اساس گزارشهای ارائه شده عمل کرده و از هرگونه کمبود در سطح بازار جلوگیری کنند.
وی از آغاز توزیع میوه شب عید از ۲۵ اسفند در بازارچهها و مکانهای مشخص شده خبر داد و افزود: قیمت این میوهها باید حداقل ۲۰ درصد زیر قیمت بازار باشد تا به مردم کمک شود.
استاندار کرمانشاه هدف از فعالیت ستاد تنظیم بازار را کاهش التهاب و تنش در بازار و کاهش نگرانیهای مردم عنوان کرد و افزود: باید به مردم اطمینان دهیم که برایشان برنامهریزی میکنیم و تلاش میکنیم تا حد امکان شاهد افزایش قیمت نباشیم.
دکتر حبیبی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه تولیدکننده محصولات لبنی، شکر و روغن است، خواستار قطع دست واسطهها و عرضه مستقیم این محصولات به مصرفکننده شد تا از افزایش قیمت جلوگیری شود.
وی خاطرنشان ساخت: با حذف واسطهها و عرضه مستقیم کالاها، میتوان قیمتها را کاهش داده و شرایط مناسبتری را برای مصرفکنندگان فراهم کرد.
استاندار کرمانشاه بر ضرورت تشدید گشتهای بازرسی در این ایام تاکید کرد و از فرمانداران خواست با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، تعزیرات و سایر دستگاههای متولی، گشتهای بازرسی را به صورت پررنگتر انجام دهند و با هرگونه گرانفروشی و کمفروشی برخورد قاطع کنند.