سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با تاکید بر لزوم هم افزایی و مشارکت نهادها و دستگاهها برای توانمندسازی مناطق حاشیه نشین اظهار داشت: دبیرخانه قرارگاه تحول اجتماعی بادعوت از پژوهشگران دانشگاههای رازی و علوم پزشکی، در پی تهیه طرحی به عنوان اقدام مشترک برای توانمندی مناطق حاشیه نشین کرمانشاه هستند.
به گزارش میلکان؛ “فضلالله رنجبر” در جلسه هیات اندیشه ورز استان که در سالن شهدای مرز استانداری تشکیل شد، گفت: تمامی اقدامات و برنامههای دستگاهها و نهادها در مناطق حاشیه نشین باید همخوان وهماهنگ با برنامههای قرارگاه اجتماعی باشد.
وی هدف از طرح و بررسی پژوهشهای دانشگاهی و طرح اقدام قرارگاه اجتماعی را تهیه یک بسته مشترک برای اقدام و عملیات در مناطق حاشیه نشین دانست و ادامه داد: نتیجه بخشی هر پژوهش و طرحی مستلزم عملیاتی شدن آن است.
سرپرست دفتر اموراجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه همچنین با بیان اینکه قرارگاه اجتماعی محور اقدام درمناطق حاشیه نشین خواهد بود افزود: طرحی از سوی جهاد دانشگاهی استان برای توانمندسازی مناطق حاشیه نشین آماده شده که اجرای آن مستلزم مشارکت گروههای مردمی است و هدف این است که دادههای پژوهشی با پایشهای میدانی گروه جهادی به هم نزدیک شده و بسته مشترکی برای اقدام در این مناطق تهیه شود.
در ادامه این جلسه، نرم افزار رصد و پایش قرارگاه اجتماعی موسوم به شهید حسن باقری در مناطق حاشیه نشین کرمانشاه معرفی و طرحهای پژوهشی جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی ارائه شد.