جلسه ساماندهی تولید و عرضه گوشت قرمز (دام سبک) به ریاست دکتر صحرایی استاندار کرمانشاه و با حضور معاونین و مدیران استانداری کرمانشاه ، مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه و معاونین و مدیران سازمان ، مدیر کل دامپزشکی استان و مدیران میادین دام و کشتارگاه ها و…در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه در حال برگزاری است.
به گزارش میلکان؛ در ابتدای این جلسه مدیران کشتارگاه های دام استان کرمانشاه و میادین عرضه دام به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص ساماندهی طرح تولید و عرضه گوشت قرمز پرداختند.
در ادامه این جلسه مهندس علی چاله چاله به ارائه برنامه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص ساماندهی تولید و عرضه گوشت قرمز به ویژه دام سبک پرداخت.
در گزارش ارائه شده توسط رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ،تامین دام سبک و زنجیره تولید و عرضه گوشت قرمز و در عین حال دلالان و واسطه های موجود در میادین دام ،کشتارگاه ها و…از جمله نکاتی بود که جهت کاهش قیمت گوشت قرمز مورد تاکید مهندس چاله چاله قرار گرفت.
در ادامه این جلسه دکتر شاهی گزارشی از قیمت گوشت قرمز در سایر استان های کشور ارائه کرد .