• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 April - 2025
1
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه:

برای مقابله با مواد مخدر نیاز به عزمی همگانی در استان است

  • کد خبر : 46142
  • 12 اسفند 1403 - 12:00
برای مقابله با مواد مخدر نیاز به عزمی همگانی در استان است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه در نشست خبری از قاچاق مواد مخدر به عنوان یکی از ۱۰ چالش اساسی جامعه جهانی نام برد و اظهار کرد: تقریبا همه کشورهای دنیا از جمله ایران با موضوع مواد مخدر و جرائم و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن دست و پنجه نرم می‌کنند.  […]

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه در نشست خبری از قاچاق مواد مخدر به عنوان یکی از ۱۰ چالش اساسی جامعه جهانی نام برد و اظهار کرد: تقریبا همه کشورهای دنیا از جمله ایران با موضوع مواد مخدر و جرائم و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن دست و پنجه نرم می‌کنند. 

به گزارش میلکان؛دکترعباسی افزود: در کشور ما هم خیل عظیمی از پرونده‌هایی که در محاکم قضایی شکل می‌گیرد، مربوط به موضوع مواد مخدر و یا ناشی از آثار جرائم و آسیب‌های آن است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه تصریح کرد: مواد مخدر علاوه بر اینکه به عنوان یک آسیب مهم در جامعه مورد توجه است، می‌تواند زمینه ساز جرائم و آسیب‌های اجتماعی بعدی نیز شود.

وی به پیامدهای منفی مصرف مواد مخدر در افراد نیز اشاره‌ کرد و گفت: گرفتاری افراد به مصرف مواد مخدر علاوه بر اینکه از نظر جسمی و روحی و روانی روی آنها آثار منفی زیادی می‌گذارد، باعث انحطاط اخلاقی افراد هم شده و نمی‌توانند کارکرد موثری در جامعه داشته باشند، نمی‌توانند به عنوان رهبر خانواده نقش آفرینی کنند و الگوی تربیتی مناسبی برای فرزندانشان باشند.

دکتر عباسی تصریح کرد: فروپاشی خانواده‌ها و روی آوردن به ارتکاب جرائمی مانند سرقت برای تامین هزینه‌های مواد و مصرف روانگردان‌ها می‌تواند از دیگر پیامدهای مصرف مواد مخدر باشد.

وی با بیان اینکه هیچ کشوری در دنیا نیست که با موضوع مواد مخدر و باندهای سازمان یافته مواجه نباشد، عنوان کرد: جامعه جهانی در کنوانسیون‌ها و پروتکل‌های مختلفی تلاش کرده تا یک انسجام بین المللی را در حوزه مواد مخدر و نحوه مقابله با آن بوجود بیاورد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه تصریح کرد: کشورها سعی کرده‌اند هم در بعد ملی و هم فراملی رویکردهای علمی و مدرن و به روزی را در قبال مواد مخدر داشته باشند.

وی یادآور شد: نحوه مقابله با مواد مخدر در کشورهای مختلف مطابق با فرهنگ‌ها، ایده‌ها، امکانات و حتی موقعیت‌های جغرافیایی متفاوت است، اما موضوع مهم در بحث مقابله با مواد مخدر مشارکت و هم افزایی همه دستگاه‌های ذیربط است.

دکتر عباسی با تأکید براینکه دولت، دستگاه قضایی، مجلس و همه مردم باید در قبال مبارزه با مواد مخدر ایفای نقش کنند، گفت: صرفا رویکرد قانونگذار و دستگاه قضایی نمی‌تواند برای مقابله با مواد مخدر کافی باشد، بلکه مشارکت همه بخش ها و جامعه را می‌طلبد.

وی خاطرنشان کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر دو بُعد وجود دارد. یکی افرادی که گرفتار مواد مخدر شده‌اند که باید برای آنها اقدامات قانونی، قضایی، حمایتی، توانمندسازی و کنترلی انجام شود و دیگر برای افرادی است که در معرض خطر قرار دارند که معمولا قشر جوان هستند و عمده تمرکز آگاهی رسانی‌ها روی این افراد باید انجام شود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه به اقدام عده‌ای به کشت خشخاش در استان نیز اشاره‌ کرد و گفت: متاسفانه مواد مخدر چرخه اقتصادی بسیار قوی دارد و بسیاری از افراد را تحریک می‌کند که در بحث تولید و توزیع و فروش آن اقدام کنند، لذا قانونگذار دراین زمینه اقداماتی را انجام داده و جرم انگاری در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: شوراها و دهیاری‌های روستاها باید به شکل فعالانه مانع از کشت خشخاش در روستاها و حوزه فعالیت خود شوند. سایر دستگاه‌های ذیربط همچون جهادکشاورزی نیز باید در این زمینه بصورت جدی وارد عمل شوند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=46142

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.