• امروز : سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
1
برای نخستین بار در کشور، زباله‌ها در کرمانشاه به سوخت تبدیل می‌شوند

با اجرای طرح RDF، سالانه ۴۰ میلیون مترمکعب گاز صرفه‌جویی می‌شود

  • کد خبر : 45958
  • 08 اسفند 1403 - 9:45
با اجرای طرح RDF، سالانه ۴۰ میلیون مترمکعب گاز صرفه‌جویی می‌شود

استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از منابع جایگزین انرژی گفت: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، استانداری کرمانشاه با همکاری وزارت کشور، شهرداری کرمانشاه، کارخانه سیمان غرب و شرکت بازیافت، طرح پایلوت استفاده از پسماندهای شهری برای تولید انرژی (RDF) را اجرا می‌کند. این طرح که برای نخستین بار در کشور عملیاتی […]

استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از منابع جایگزین انرژی گفت: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، استانداری کرمانشاه با همکاری وزارت کشور، شهرداری کرمانشاه، کارخانه سیمان غرب و شرکت بازیافت، طرح پایلوت استفاده از پسماندهای شهری برای تولید انرژی (RDF) را اجرا می‌کند. این طرح که برای نخستین بار در کشور عملیاتی می‌شود، ضمن کاهش دفن زباله‌های شهری، می تواند موجب صرفه‌جویی سالانه ۴۰ میلیون مترمکعب گاز و استفاده از ۴۰ هزار تن پسماند به‌عنوان سوخت جایگزین شود.

به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در حاشیه امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح تبدیل پسماند به سوخت جایگزین(RDF) در محل استانداری کرمانشاه اظهار کرد: ناترازی انرژی در سطح کشور و استان سبب شده است تا واحدهای تولیدی بزرگ کرمانشاه به دنبال منابع جدید انرژی باشند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به طرح توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان گفت: موضوع تأمین انرژی از منابع پایدار و تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی به طور جدی در استان کرمانشاه در حال پیگیری است.

دکتر حبیبی با بیان اینکه یکی از منابع تولید انرژی، سیستم انرژی سوخت مشتق شده از زباله (RDF) است، افزود: طرح جدید استفاده از انرژی پسماندهای خانگی به صورت پایلوت در کرمانشاه و با مشارکت وزارت کشور، استانداری، شهرداری کرمانشاه، کارخانه سیمان غرب و شرکت بازیافت اجرا خواهد شد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه روزانه ۷۰۰ تن پسماند خانگی در شهر کرمانشاه تولید می‌شود، گفت: ۷۰ درصد پسماند در کرمانشاه زباله‌ تر و ۳۰ درصد زباله خشک است که پس از خالص‌سازی می‌تواند به عنوان سوخت در کارخانه‌های تولید سیمان مورد استفاده قرار بگیرد.

دکتر حبیبی افزود: در این سیستم، بخشی از انرژی مورد نیاز کارخانه تولید سیمان از پسماند تأمین خواهد شد. این پسماند تاکنون دفن می‌شد، اما از این پس به عنوان سوخت و منبع جدید تولید انرژی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه این طرح برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود، گفت: با پیگیری استانداری کرمانشاه و همکاری کارخانه سیمان غرب و شرکت بازیافت، طرح انرژی سوخت مشتق شده از زباله (RDF) اجرا خواهد شد تا ضمن تأمین بخشی از انرژی مورد نیاز کارخانه، از دفن پسماند نیز جلوگیری شود.

در این طرح، پسماند دارای ارزش حرارتی پس از خالص‌سازی به عنوان سوخت استفاده می‌شود تا ضمن صرفه‌جویی ۴۰ میلیون مترمکعب گاز، از دفن ۴۰ هزار تن پسماند نیز جلوگیری شود.

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=45958

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.