• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
6
مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک:

الگوی کشت قراردادی روژین تاک به یک الگوی کشت کشور تبدیل شده است

  • کد خبر : 26761
  • 30 خرداد 1401 - 10:18
الگوی کشت قراردادی روژین تاک به یک الگوی کشت کشور تبدیل شده است

مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک گفت: در ایران و کرمانشاه از نظر ظرفیت کشاورزی  به واسطه تعداد اقلیم در دنیا جز کشورهای استثنایی هستیم. درآن واحد اقلیم گرمسیری، سردسیری و معتدل را داریم. آفتاب بزرگترین نعمتی است که داریم. به گزارش خبرنگار میلکان؛ مهندس مظفر عبدالله درنشست هم اندیشی استاندار با صنعتگران و […]

مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک گفت: در ایران و کرمانشاه از نظر ظرفیت کشاورزی  به واسطه تعداد اقلیم در دنیا جز کشورهای استثنایی هستیم. درآن واحد اقلیم گرمسیری، سردسیری و معتدل را داریم. آفتاب بزرگترین نعمتی است که داریم. به گزارش خبرنگار میلکان؛ مهندس مظفر عبدالله درنشست هم اندیشی استاندار با صنعتگران و معدن کاران با بیان اینکه باید از این نعمت ها با برنامه ریزی درست استفاده کنیم اظهار داشت: سال ۸۱ وقتی وارد کرمانشاه شدم کشت گوجه فرنگی به ۵۰ تن هم نمی رسید اما حالا با تولید ۴۵۰ هزار تن یکی از قطب های تولید گوجه فرنگی در ایران شده ایم.

وی بیان داشت: سه هزارو۶۰۰ کشاورز آموزش دیده، برند و سرمایه روژین تاک هستند. بهترین کشاورزانی که میانگین برداشتشان رکورد کالیفرنیا با ۱۰۰ تن در هکتار را شکسته و به میانگین ۱۰۱تن و۷۰۰ کیلو رسیده اند و برخی کشاورزان ۲۰۰تن نیز برداشت کرده اند.

این کارآفرین برتر کشوری با اشاره به الگوی کشت قراردادی که در کرمانشاه اجرا کرده است خاطرنشان ساخت: این الگو توسط وزیر کشاورزی به عنوان الگوی کشت کشور معرفی شده است. ما در حالی ۵۰ هزارهکتار زمین زیر کشت گوجه فرنگی می بریم که یک متر مربع هم زمین نداریم.

وی با اشاره به اینکه کشور ما پر از نعمت است و باید بتوانیم از آن بهره ببریم گفت: اگر سوء مدیریت نبود، کشاورزی به این روز نمی‌افتاد. بحران های محیط زیست و اقتصادی داریم اما بزرگترین بحران کشور ما بحران معرفت است. بسیاری از مسئولین آگاهی ندارند و تصمیم می گیرند. ما باید از این تصمیمات و بخشنامه‌های خلق الساعه ای  تبعیت کنیم و این درد صاحب صنعت های ما است.

مهندس عبدالله به دوگانگی که در استان است اشاره و تصریح کرد: صادرات مواد خام هیچ توفیقی نیست. خام فروشی به قیمت فروش آب و خاک این سرزمین است. ما باید کالاهایی را صادر کنیم که به تولید نهایی رسیده باشد. در دنیا ۲۸درصد ولی در ایران ۷۰ درصد کالاها خام فروشی می‌شود.

وی به کسب عنوان جدید واحد نمونه کشاورزی ملی توسط دشت سبز غرب یکی از شرکت‌های زیر مجموعه روژین تاک اشاره کرد وگفت: این اتفاق در حالی افتاده است که برای ما توسط تعزیرات حکومتی چند پرونده غیرعادلانه تشکیل شده است که یکی پس از دیگری نقض می شود، اما این یک سوء پیشینه برای ما محسوب می شود.

این تولید کننده برتر کشور تصریح کرد: اگر قرار است نظارت صورت بگیرد باید علاوه بر اینکه آگاهی و آموزش داده می شود در مراحل اولیه به تذکر بسنده کنند.نماینده تعزیرات نمی داند کارخانه با تولید فصلی یعنی چه!؟ ما باید تولید سه ماهه محصول را دپو کنیم که ۹ ماه بفروشیم. ما در حالی جریمه شدیم که در حال تولید برای صادرات به عنوان بزرگترین صادر کننده کشور بودیم.

مهندس عبدالله افزود: ما بازارهای جهان را به سختی پیدا کردیم نمی توانیم به راحتی آنها را از دست بدهیم. ما در این شرایط سخت تحریم با صادرات به ۱۵ کشور دنیا کلی ارزآوری داشته‌ایم و باید در این شرایط بحرانی پاسخگو باشیم و جریمه هم بشویم.

این کارآفرین در پایان پیشنهاد تشکیل یک کارگروه با حضور مدیران و نهادهای حکومتی و بخش خصوصی را داد که در آن پرونده واحدهای تولیدی و صنعتی قبل از ارسال به تعزیرات حکومتی و دادگاه با حضور خود تولیدکننده بررسی شود اگر توضیحات قانع کننده نبود سپس جریمه و مجازات شود.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=26761

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.