• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
4
به مناسبت روز جهانی غذا

از واحدهای برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه تجلیل شد

  • کد خبر : 31007
  • 27 مهر 1401 - 14:28
از واحدهای برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه تجلیل شد

به مناسبت روز جهانی غذا طی مراسمی که در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد از مدیران عامل و مدیران کنترل کیفی واحدها برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه تجلیل شد. به گزارش خبرنگار میلکان،  در این مراسم از ۱۰ واحد برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه با اهدا تندیس تقدیر شد. […]

به مناسبت روز جهانی غذا طی مراسمی که در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد از مدیران عامل و مدیران کنترل کیفی واحدها برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار میلکان،  در این مراسم از ۱۰ واحد برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه با اهدا تندیس تقدیر شد.
مجتمع کشت و صنعت روژین تاک‌، مجتمع شرکت تعاونی ۱۲۱ بهار دالاهو، مجتمع کشت و صنعت گره‌بان، شرکت بهروز شکرریز، مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت کرمانشاه، شرکت نان آوران‌ هیوای‌ زاگرس، شرکت چشمه سار ماندگار کارینا، شرکت فانوس طلایی غرب، کارخانه آیندی و شرکت ادیب شرکت‌های کرمانشاهی بودند که در این مراسم از آنها تقدیر شد.
️لازم به ذکر است که شرکت فرآورده‌های لبنی بهار دالاهو با برند مانیزان در همایش روز جهانی غذا که در تهران برگزار شد به عنوان واحد نمونه صنایع غذایی ایران معرفی شد.
شرکت مانیزان با دریافت نشان ایمنی برای محصول ماست پروبیوتیک کم چرب غنی شده با ویتامین D3 به عنوان یکی از واحدهای نمونه کشور معرفی شد.
مهندس امیرحسین صفری مدیرعامل این شرکت در همایش روز جهانی غذا تندیس نشان ایمنی را از وزیر بهداشت و وزیر جهادکشاورزی دریافت کرد.

 

گزارش تصویری این مراسم را در لینک زیر ببینید.

آیین تجلیل از واحدهای برتر صنایع غذایی استان کرمانشاه

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=31007

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.