• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
4
استاندار كرمانشاه:

اداره کل اقتصادی استان عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را بررسی کند

  • کد خبر : 27956
  • 20 تیر 1401 - 11:59
اداره کل اقتصادی استان عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را بررسی کند

استاندار کرمانشاه با اشاره به وظيفه اصلي بانك ها در ايجاد اشتغال گفت: هر بانكي كه عملكرد مناسبی در خصوص برنامه هاي اشتغالزایی استان در پرداختي ها نداشته باشد، با مديريت آن برخورد خواهد شد و اداره كل امور اقتصادي و دارايي استان هم بايد نسبت به بررسي و مشخص كردن برنامه هاي اشتغالزايي بانك […]

استاندار کرمانشاه با اشاره به وظيفه اصلي بانك ها در ايجاد اشتغال گفت: هر بانكي كه عملكرد مناسبی در خصوص برنامه هاي اشتغالزایی استان در پرداختي ها نداشته باشد، با مديريت آن برخورد خواهد شد و اداره كل امور اقتصادي و دارايي استان هم بايد نسبت به بررسي و مشخص كردن برنامه هاي اشتغالزايي بانك ها در استان اقدام كند.

به گزارش میلکان؛ “بهمن اميري مقدم” در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان، با تبريك فرارسيدن عيد سعيد قربان، اظهار داشت: بر اساس فرمايشات مقام معظم رهبري و همچنين برنامه هاي راهبردي ریيس جمهور محترم قادر خواهيم بود با تكيه بر اقتصاد دانش بنيان به توسعه اقتصادي و ايجاد اشتغال دست پيدا كنيم و اين مهم از اهداف اجرايي در استان كرمانشاه است.

وي با تاكيد بر نقش فعال و موثر مديران در بحث اشتغالزايي بيان داشت: از همه مديران و فرمانداران استان خواسته ايم كه در ايجاد اشتغال فعالانه و به صورت جدي ورود پيدا كنند زيرا موضوعي مهمتر از آن براي استان وجود ندارد.

مقام عالي استان با اشاره به نامگذاري امسال به نام “توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين” از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي ادامه داد: با تكيه بر اقتصاد دانش بنيان و بومي سازي ظرفيت ها به دنبال رشد اقتصادي و اشتغالزايي در استان هستيم و همه مديران دستگاه هاي اجرايي بايد با تكيه بر علم و دانش روز و با همكاري و هماهنگي نخبگان در خصوص كمك به رونق اقتصادي و كاهش نرخ بيكاري نقش آفرين باشند.

استاندار كرمانشاه با تاكيد بر بومي سازي اقتصاد دانش بنيان با توجه به ظرفيت ها و پتانسيل هاي استان تصريح كرد: تنها بر اساس مسائل تئوري دانشگاه ها نمي توان به اقتصاد پويا دست يافت بلكه در كنار آن بايد با بررسي راهكارهاي علمي و اجرايي مبتني بر اقتصاد دانش بنيان بومي تلاش كنيم تا گام هاي موثري در اين زمينه برداريم.

نماينده عالي دولت در استان عنوان داشت: مديران دستگاه هاي اجرايي استان وظيفه دارند بر اساس روش هاي علمي و مبتني بر پژوهش تلاش كنند به دنبال اجرايي کردن فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص توسعه اقتصاد دانش بنيان باشند.

وي با تاكيد بر فاصله گرفتن از روش هاي سنتي در خصوص ايجاد اشتغال و توسعه اقتصادي تاكيد كرد: بايد براي توسعه سرمايه گذاري در استان آموزش هاي لازم براي دستگاه هاي اجرايي ارائه شود زيرا با استفاده از روش هاي علمي و همچنين استفاده از نظرات نخبگان اقتصادي و با تكيه بر اقتصاد دانش بنيان و توجه به ظرفيت هاي بومي مسير رسيدن به توسعه اقتصادي و اشتغالزايي كه از روش هاي سنتي فاصله داشته باشد، هموارتر خواهد شد.

استاندار كرمانشاه خواستار ارتباط تنگاتنگ بين دانشگاه، دستگاه هاي اجرايي ذيربط و صنعت شد و گفت: هر چقدر اين ارتباط بيشتر باشد اقتصاد توسعه يافته تر و پرونق تر خواهد شد بنابراين اشتغال با تلاش و عمل ميسر خواهد شد و اين از اولويت هاي مهم كاري در استان است.

اميري مقدم ادامه داد: طراحي بومي اقتصاد مقاومتي با مشاركت دانشگاه ها و استفاده از راهكارهاي علمي و اجرايي منجر به توسعه اقتصادي و گسترش شركت هاي دانش بنيان خواهد شد كه مي تواند به يك الگوي مناسب كاري در كشور تبديل شود.

وي در ادامه با تاكيد بر توجه ويژه به سند اجرايي اشتغال استان گفت: سند توسعه و اشتغال استان بايد در راس برنامه هاي استان باشد و همه وظيفه دارند با دغدغه و حساسيت ويژه اين مهم را دنبال كنند.

مقام عالي استان اظهار داشت: سند اجرايي اشتغال به عنوان يك اصل در دستگاه هاي اجرايي بايد مورد توجه قرار بگيرد و در اين كارگروه جزء تكليف و وظيفه اساسي تمامي مديران و مسئولين استان است.

وي با اشاره به وظيفه اصلي بانك ها در ايجاد اشتغال گفت: هر بانكي كه عملكرد خوبي در خصوص برنامه هاي مربوط به ايجاد اشتغال در پرداختي ها نداشته باشد، با مديريت چنين بانكي برخورد خواهد شد و اداره كل امور اقتصادي و دارايي استان بايد نسبت به بررسي و مشخص كردن برنامه هاي اشتغالزايي بانك ها در استان اقدام كند.

وي افزود: بانك ها سهم بسيار مهمي در ايجاد اشتغال با پرداخت به موقع تسهيلات اشتغالزايي دارند و هر بانكي كه در اين زمينه كم كاري داشته باشد، بايد پاسخگو باشد.

اميري مقدم تاكيد كرد: فرمانداران بايد با تقويت كارگروه هاي اشتغال در شهرستان ها به دنبال رفع بيكاري باشند و با تكيه بر اقتصاد دانش بنيان و بومي سازي ظرفيت ها در اين راستا اهتمام ويژه داشته باشند.

استاندار كرمانشاه بيان داشت: معاونت عمراني همانند معاونت اقتصادي نقش مهمي در ايجاد اشتغال با توسعه زيرساخت هاي عمراني دارد كه مي تواند به توسعه پايدار و توسعه سرمايه گذاري در استان كمك كند.

وي تاكيد كرد: توسعه زيرساخت ها در شهرك هاي صنعتي بايد با جديت دنبال شود زيرا اين مهم افزايش سرمايه گذاري را به دنبال دارد و اين موضوع بايد از سوي مديريت شهرك هاي صنعتي استان با جديت پيگيري شود.

اميري مقدم در پايان گفت: تنها سه استان به همراه استان كرمانشاه در زمينه توسعه اقتصاد بر اساس دانش بنيان و توجه به فعال سازي ظرفيت هاي داخلي براي كمك به ايجاد اشتغال فعاليت داشته اند كه اميدواريم اين الگو كه بر اساس روش هاي علمي طراحي شده است منجر به توسعه و رونق اقتصادي و حل مشكلات مربوط به بيكاري در استان شود و به عنوان يك الگو مناسب براي كل كشور مورد توجه قرار گيرد

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=27956
  • نویسنده : بهزادخالوندی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه
  • 217 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.