استاندار کرمانشاه گفت: جذب سرمایهگذاری در راستاي تحقق شعار سال یکی از اولویت های مهم برنامه ريزي هاي استان در راستای ایجاد اشتغال، رفع بیکاری و رونق اقتصادی است و طرح بزرگ فولاد و نورد در شهرستان سنقر با ۶۰۰ ميليارد تومان سرمایهگذاری نيز در همين راستا است.
به گزارش میلکان آنلاین ؛ “هوشنگ بازوند” در چهارمين جلسه ستاد سرمايه گذاري استان با بيان اينكه در سالي كه بنا به فرمايش مقام معظم رهبري به نام « توليد، پشتيباني ها و مانع زدايي ها» وظيفه داريم تلاش دوچندان داشته باشيم؛ اظهار داشت: همه بايد تلاش كنيم كه در اين سال به توسعه سرمايه گذاري به منظور افزايش توليد كمك كنيم.
وي افزود: امسال سال پشتيباني از توليد است و نبايد با سخت گيري هاي بي مورد مانع از توسعه سرمايه گذاري در استان شويم، زيرا با اين مانع تراشي ها سرمايه گذار مجبور مي شود كه در استان ديگري اقدام به سرمايه گذاري نمايد.
بازوند با اشاره به لزوم توجه به حمايت از طرح هاي احداث پنل هاي خورشيدي تصريح كرد: براي جبران عقب ماندگي در استان در زمينه احداث واحد پنل هاي خورشيدي بايد در راستاي گسترش اين واحدها حركت كنيم، زيرا اين كار جديد و ارزشمندي است كه با توجه به كمبود برق گام بسيار مهمي در راستاي افزايش توليد برق نيز خواهد بود.
مقام عالي استان بيان داشت: حركت به سمت احداث واحد پنل هاي خورشيدي يك فرصت بسيار خوب براي كمك به افزايش توليد برق است كه همه بايد تلاش كنيم اين نوع سرمايه گذاري در استان بيش از پيش توسعه پيدا كند كه البته دولت از سرمایهگذاری در زمینه احداث پنلهای خورشیدی در استان کرمانشاه حمایت و استقبال میکند.
استاندار كرمانشاه در خصوص اجراي ساخت پنل هاي خورشيدي ادامه داد: قرار است كه اين طرح در حد فاصل شهرستان هاي روانسر و جوانرود ساخته شود و مقرر شد كه شركت آب منطقه اي استان موضوع تخصيص آب به اين پروژه را مورد بررسي قرار دهد و اگر روند آب دچار مشكل تشخيص داده شد حتماً تلاش خواهيم كرد كه اين پروژه در ديگر منطقه استان احداث شود زيرا اين طرح داراي ۳۵۰ ميليون يورو سرمايه گذاري خواهد بود و در فاز اول ۴۰ ميليون يورو سرمايه گذاري شكل خواهد گرفت.
بازوند گفت: همچنين احداث طرح عظيم فولاد و نورد در شهرستان سنقر هم يكي ديگر از طرح هاي سرمايه گذاري مي باشد كه اين طرح نيازمند استفاده از برق مي باشد و با توجه به اينكه اين طرح داراي سرمايه گذاري حدود ۶۰۰ ميليون يورو مي باشد لذا ما به منظور كمك به افزايش توليد برق در راستاي استفاده از سرمايه گذاري اين طرح در شهرستان سنقر ۲۰ ميليارد تومان اعتبار تخصيص خواهيم داد.
وي همچنين اظهار داشت: سومين طرحي كه در اين جلسه با استفاده از سرمايه گذاري خارجي مورد بررسي قرار گرفت طرح فرآوري و بسته بندي روده احشام بود كه مقررشد با شهرداري كرمانشاه و يا شهرك هاي صنعتي هماهنگي هاي لازم براي اختصاص مكاني براي اجراي اين طرح صورت گيرد و ما با جديت از سرمايه گذاري خارجي كه مي تواند كمك به توليد و افزايش اشتغال را به دنبال داشته باشد، حمايت و پشتيباني خواهيم كرد.
در اين جلسه كه حمايت از سرمايه گذاران با جديت مورد تاكيد بود و چندين طرح از جمله ساخت پنل هاي خورشيدي، شركت عظيم فولاد و نورد و همچنين بحث فرآوري و بسته بندي روده احشام با استفاده از سرمايه گذاري خارجي مورد بررسي قرار گرفت.