به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان که با حضور معاون اقتصادی استاندار و مدیران عضو برگزار شد؛ با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: دستگاه های مهم در حوزه اشتغال و توسعه استان عضو این کارگروه هستند و این مجموعهها باید با یک برنامهریزی مناسب به پویایی و تحرک اقتصاد تولبد و اشتغال استان کمک کنند.
وی خطاب به مدیران بانکی گفت: از سیستم بانکی انتظار داریم که نقش پررنگ تری در رونق اشتغال و تولید استان بازی کنند.
مدیر ارشد استان به طرح موضوع تسهیلات بانکی در همایش روز گذشته استانداران اشاره کرد و گفت: اقتصاد ما بانک محور است و اگر سیستم بانکی وارد عرصه نشود، روند کارها کند میشود.
وی تاکید کرد: انتظار داریم در این شرایط بانک ها با ارائه تسهیلات مناسب و به موقع به کارآفرینان و سرمایهگذاران حوزه های مختلف به ایجاد فرصتهای شغلی تازه کمک کنند.
حبیبی در ادامه به نقش مهم تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ در تولید و اشتغال استان اشاره کرد و گفت: سیستم بانکی باید در کوتاهترین زمان ممکن این تسهیلات را به متقاضیان پرداخت کند و هرگونه کوتاهی در این حوزه قابل پذیرش نیست.
وی تسهیلات تبصره ۱۸ استان را ۱۸۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: اداره امور اقتصادی به عنوان دبیرخانه کارگروه اشتغال باید به صورت مستمر روند پرداخت این تسهیلات و میزان پیشرفت کار را رصد کرده و به کارگروه اعلام کند.
استاندار کرمانشاه همچنین تاکید کرد: دستگاه ها و ادارات مرتبط موظف هستند تا آخر هفته تمامی پروژهها و طرح های حوزه خود را پس از تصویب در کمیته، فورا جهت پرداخت تسهیلات به بانک معرفی کنند.
وی در ادامه به بانک هایی که در این زمينه عملکرد مناسبی نداشته اند، به شکل جدی تذکر داد و گفت: بانک صادرات در زمینه منابع، پنجمین بانک استان است ولی در زمینه پرداخت تسهیلات مرتبط با حوزه اشتغال در رتبه آخر است و باید مدیریت این بانک در زمان باقی مانده تغییر محسوسی در این روند ایجاد شود.
حبیبی همچنین از ابلاغ ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات جدید تبصره ۱۸ توسط وزارت اقتصاد و دارایی به استان خبر داد و گفت: ادارات و دستگاهها باید هر چه سریع تر طرحهای اشتغال زایی که در مناطق کم برخوردار واقع شده اند و بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند را شناسایی و به سیستم سیستم بانکی معرفی کنند تا این تسهیلات هم هر چه سریع تر جذب شوند.