• امروز : یکشنبه - ۲۶ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 16 March - 2025
7
از سوی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی انجام شد

 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه

  • کد خبر : 27065
  • 05 تیر 1401 - 11:37
 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در نامه‌ای مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر و نیازمند پاسداری فوری را به استاندار کرمانشاه ابلاغ کرد. به‌گزارش میلکان، در نامه علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور به بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه آمده است: در اجرای مواد «۱۱ و ۱۲» […]

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در نامه‌ای مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر و نیازمند پاسداری فوری را به استاندار کرمانشاه ابلاغ کرد.

به‌گزارش میلکان، در نامه علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور به بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه آمده است:

در اجرای مواد «۱۱ و ۱۲» از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون حراست از میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و مواد «۲ و ۳» آئین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷ هیئت محترم وزیران و همچنین آیین‌نامه مشارکت در پاسداری از میراث‌فرهنگی ناملموس شهرها و روستا مصوب ۱۴۰۰ هیئت محترم وزیران، مراتب ثبت عناصر به شرح زیر، در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس ایران اعلام می‌شود. هرگونه اقدام که موجب حراست و پاسداری این میراث شود، مورد تأکید است.

فهرست معرف

۱- برف اندیل (برفندیل)، برف چال، پرژین ورو (ورف)، ورف چال؛ دانش و فنون سنتی بهره برداری ازمنابع آب (منطقه‌ای به پیشنهاد خراسان شمالی) به شماره ۲۵۹۷، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۲- مهارت سنتی هالوین هیزه؛ بهسازی و مقاوم‌سازی خیک (منطقه‌ای به پیشنهاد کرمانشاه) به شماره ۲۵۹۸، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۳- مهارت تهیه گنم شیر/ بوغدا قورقاسی-قوورقا/ گندم برشته/ گنم شیره/ گندم شیر (منطقه‌ای به پیشنهاد کرمانشاه) به شماره ۲۵۹۹، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۴- مهارت تهیه شیرینی سنتی شکرلمه (منطقه‌ای به پیشنهاد کرمانشاه) به شماره ۲۶۰۰، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۵- مهارت پخت غذای سنتی سوختی به شماره ۲۶۰۱، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۶- مهارت پخت نان تیری (ارجاع به شماره ثبت ۱۰۶۲.۱۶۰۷) به شماره ۲۶۰۲، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۷- مهارت پخت نان تفتان به شماره ۲۶۰۳، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۸- مهارت پخت غذای سنتی کرفیله به شماره ۲۶۰۴، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۹- مهارت پخت برنج و هلیره به شماره ۲۶۰۵، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

۱۰- فن و مهارت ساخت اوسه سنتی / جنگر/ شه‌ن/ اوسین؛ چنگک کشاورزی (منطقه‌ای به پیشنهاد کهگیلویه و بویراحمد) به شماره ۲۶۲۶، در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵،

فهرست در خطر و نیازمند پاسداری فوری

۱ – مهارت سنتی ساخت ساج به شماره ۱۳۵ در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=27065

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.