• امروز : چهارشنبه - ۹ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 30 October - 2024
5
استانداركرمانشاه:

مردم سیل کرمانشاه را مدیریت کردند

  • کد خبر : 6294
  • 03 اردیبهشت 1398 - 6:09

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در جریان بارشهای سیل آسای فروردین ماه استان مردم هوشمندانه عمل کردند، گفت: در واقع این مردم بودند که سیل را در کرمانشاه مدیریت کردند و کمترین آسیب به افراد حقیقی وارد آمد. به گزارش میلکان آنلاین، هوشنگ بازوند در نشست با محسن هاشمی رییس و جمعی از اعضای شورای […]

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در جریان بارشهای سیل آسای فروردین ماه استان مردم هوشمندانه عمل کردند، گفت: در واقع این مردم بودند که سیل را در کرمانشاه مدیریت کردند و کمترین آسیب به افراد حقیقی وارد آمد.

به گزارش میلکان آنلاین، هوشنگ بازوند در نشست با محسن هاشمی رییس و جمعی از اعضای شورای شهر تهران، مرتضی الویری رییس شورای عالی استانها و محمود صادقی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، افزود: با وجود بارشهایی به میزان یک فصل در کرمانشاه پیشگیری های خوبی در استان صورت گرفت.

وی اظهار داشت: هوشیاری مردم و توجه به اطلاعیه ها و اقدام هایی که انجام شد بسیار اثرگذار بود. مردم خود دست به ابتکار زدند و با ایزوگام کردن دیوار مغازه ها و استفاده از گونی شنی خود را در مقابل سیل ایمن کردند.

مهندس بازوند افزود: حدود ۴۶۸ روستا در معرض سیل قرار داشتند که از قبل شناسایی شده و مسئولیت ستاد بحران به عهده دهیاران گذاشته شد. حدود ۳۱ شهر و ۱۷۲ کیلومتر رودخانه عبوری در استان وجود داشت که پنج هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی در حاشیه آن قرار داشت که به همه آنها اخطار داده شد.

وی گفت: شهرداری و شورای شهر کرمانشاه در حادثه سیل به نحو مطلوبی پای کار بودند و با جدیت دولتیها، مردم نیز احساس کردند که باید همکاری جدی داشته باشند.

استاندار کرمانشاه در ادامه افزود: در شهرک کرناچی کرمانشاه ۱۵۰ واحد مسکونی با آب گرفتگی مواجه شدند که البته از قبل تخلیه شدند و در هرسین و بیستون هم با طغیان رودخانه گاماسیاب ۵۲ روستا زیرآب رفت که تخلیه شدند. در این اقدام ها ارتش و سپاه خیلی کمک کردند و علاوه بر اسباب و اثاثیه، دامهای روستاها را نیز جابجا کردند که کار طاقت فرسایی بود.

وی بيان داشت: کار برجسته دیگری که مردم در سیل انجام دادند به میدان آمدن و آماده باش هیات های ورزشی استان بود که معاون اول رییس جمهوری از آنها بازدید کرد و این نشان از آمادگی همه جانبه مردم در این بحران بود.

مهندس بازوند تصریح کرد: برای کنترل و تنظیم سدهای استان از قبل کمیته ای تشکیل دادیم و برخی روستاهای پایین دست را تخلیه کردیم که کار بسیار مهمی بود. در مجموع ۱۵ تا ۱۶ هزار هکتار از اراضی چمچمال، کوزران، سرپل ذهاب و قصرشیرین زیرآب رفت و خسارت سنگینی وارد شد و ۶۰۰ تا ۷۰۰ پل نیز از بین رفت.

وی گفت: در مجموع به زیرساخت های استان بالغ بر یک هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان خسارت وارد شد و یک نفر نیز تلفات جانی داشتیم. ضمن آنکه ۳۹۰ مسجد برای اسکان سیل زدگان آماده شد و ۸۵۶ مدرسه و ۹۰ سالن ورزشی نیز تجهیز شدند و سه هزار و ۶۷۵ چادر نصب شد.

استاندار کرمانشاه همچنین افزود: در این سیل نزدیک به ۵۷۰ راس دام تلف شدند و نزدیک به سه هزار واحد تخریبی و تعمیری به بار آورد. با أین وجود استان کرمانشاه به استان لرستان و شهرستانهای کوهدشت، نورآباد و پلدختر کمک رسانی کرد.

وی در ادامه گفت: در زلزله غرب استان کرمانشاه، کار ساخت ۲۸ هزار و ۴۲۰ واحد احداثی به اتمام رسیده و ۶۵ هزار واحد تعمیراتی نیز تکمیل شده است. کار ساخت و ساز در روستاهای بالای ۹۷ درصد به اتمام رسیده و بازسازی در شهر نیز با روندی که وجود دارد تا پایان سال ۹۸ به پایان می رسد.

استاندار کرمانشاه در پایان از حمایت های شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با کمک به شهرداری های استان کرمانشاه تقدیر کرد و گفت: شهرداری تهران در زلزله سال ۹۶ شهرهای سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی را پوشش داد و در ایام اربعین نیز در قصرشیرین یاریگر استان بود.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=6294

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.