همایش آموزشی زعفران کاران استان کرمانشاه با تاکید بر حوزههای تولید فرآوری و بازاریابی در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی کرمانشاه برگزار شد .
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین ، ناصر مرادی نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران هدف از برگزاری این همایش را آگاه سازی و بروز رسانی اطلاعات کشاوزان زعفران کار استان و آموزش روشهای صحیح برداشت، فرآوری و بسته بندی عنوان کرد و گفت: در استان کرمانشاه ۲۰۰ زعفران کار فعال شناسایی شده است و پیش بینی می شود سطح زیر کشت این محصول در استان کرمانشاه به ۱۵۰هکتار در سال زراعی پیش رو برسد.
کیوان کاشفی رییس اتاق بازرگانی صنایع ، معادن و کشاورزی استان نیز زعفران را ثروت گرانبهایی برشمرد که می تواند به یک برند برای کرمانشاه تبدیل شود و اظهار داشت: زعفران سالهاست که به عنوان یک برند ملی مورد توجه است و چند سالی است که به عنوان یک محصول کم آب بر و با بهره وری بالا مورد توجه کشاورزان کرمانشاهی قرار گرفته است .
وی با بیان اینکه وظیفه اتاق است که با تشکیل انجمن های تخصصی به حمایت از بخش های مختلف اقتصادی استان کمک کند گفت: اتاق با ایجاد تشکل و برگزاری دوره های آموزشی و کارگاهی شتاب ضرب آهنگ توسعه این محصول در استان را در برنامه دارد .
کاشفی افزود: برای عرضه این محصول به بازارهای جهانی باید بر کیفیت تولید ، بسته بندی و بازرایابی مناسب تاکید داشته باشیم.