به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در نشست بررسی فرصتهای سرمایهگذاری و تامین مالی(تسهیلات) طرحهای اقتصادی استان، با اشاره به حضور مجموعههای اقتصادی برجسته کشور در سفر دکتر پزشکیان، رئیس جمهور به استان کرمانشاه، اظهار کرد: مجموعههایی نظیر قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء، شرکت سرمایهگذاری غدیر، توسعه گردشگری ایران، صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت و فولاد، گروه ماهان، گروه توسعه ملی، شرکت ملی مس ایران، صندوق ضمانت صادرات ایران و دیگر شرکتها و هلدینگهای معتبر اقتصادی برای بررسی فرصتهای سرمایهگذاری به استان دعوت شدهاند.
استاندار کرمانشاه افزود: دستگاههای اجرایی باید پروژههایی متناسب با حوزه تخصصی این شرکتها و نهادها آماده کرده و بستههای سرمایهگذاری مرتبط را ارائه دهند. این بستهها میبایست توسط معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تجمیع و نهایی شوند.
وی با بیان اینکه برخی هماهنگیها با بانکها و سرمایهگذاران در حال حاضر نیز صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پروژههایی مانند کارخانه لاستیکسازی که سرمایهگذار و بانک تأمین مالی آن مشخص شده، الگوی مناسبی برای ارائه در این سفر محسوب میشوند.
دکتر حبیبی تصریح کرد: نباید تنها به پروژههای گذشته اتکا کرد، بلکه لازم است طرحهای جدید با نگاه به آینده و بهرهگیری از ظرفیتهای اقتصادی کشور تهیه شوند. به عنوان نمونه، سازمانهایی نظیر سازمان اتکا و صندوق بازنشستگی کشوری که به استان دعوت شدهاند، باید بستههایی در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی، و پروژههای زیرساختی متناسب با ظرفیتهایشان دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: حتی اگر تنها بخشی از این پروژهها به مرحله اجرا برسد، گام بلندی در جهت توسعه اقتصادی استان برداشته خواهد شد.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به برخی پروژههای زیرساختی از جمله گازرسانی به روستاهای شهرستان ثلاث باباجانی اشاره کرد و گفت: این موضوع در دستور کار شرکت ملی گاز قرار دارد و با وجود محدودیتهای قانونی، آمادگی داریم در صورت اخذ مصوبه در جریان این سفر، تأمین مالی آن را از محل اعتبارات استانی انجام دهیم.
وی تأکید کرد: سفر پیش رو، فرصتی کمنظیر برای توسعه استان است و ممکن است در آینده نزدیک دیگر تکرار نشود. از اینرو، لازم است تمامی دستگاهها با آمادگی کامل و ارائه طرحهای قابل اجرا در این فرآیند مشارکت فعال داشته باشند.