دبیر هیئت عالی گزینش کشور گفت: تحول در نظام گزینش با هدف شفافسازی شاخصها و ضوابط در دستور کار قرار گرفته است و بنا داریم با تبدیل فرآیند گزینش به اتاقی شیشهای، به ابهامها پایان دهیم.
به گزارش میلکان، محمدشهاب جلیلوند در نشست هماندیشی هستههای گزینش استانهای کرمانشاه، کردستان و ایلام که با حضور معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در فرآیند گزینش، از تلاشهای صورتگرفته برای شفافسازی ضوابط و معیارهای گزینشی خبر داد و اظهار کرد: گزینش باید به یک اتاق شیشهای تبدیل شود.
وی افزود: در دولت چهاردهم عزم جدی بر آن است تا ضوابط گزینشی بهگونهای تعریف شود که هم برای عموم جامعه قابل درک باشد و هم از سوی مخاطبان نظام گزینش مورد پذیرش قرار گیرد.
دبیر هیئت عالی گزینش کشور گفت: طی چهار تا پنج ماه اخیر، تلاشهای مؤثری در دبیرخانه هیئت عالی گزینش، هیئتهای مرکزی و هستههای گزینش سراسر کشور صورت گرفته است که نتایج قابلتوجهی به همراه داشته است.
وی از احیای حدود هشت هزار و پانصد پرونده رد صلاحیتشده در آموزش و پرورش خبر داد و افزود: این اقدام بدون نقض قواعد گزینشی، صرفاً با نگاهی نو و جامع در مفهوم گزینش صورت گرفته است و در چند ماه گذشته، با تلاش هیئت گزینش وزارت بهداشت، بیش از هزار و صد پرونده معطل از سه تا چهار سال گذشته تعیین تکلیف شدهاند.
وی از تصویب و اجرای دو دستورالعمل جدید در هیئت عالی گزینش خبر داد و افزود: یکی از این تصمیمات راهبردی، پایان دادن به گزینش سالانه نیروهای شرکتی و جایگزینی آن با گزینش یکبار در زمان ورود است که این رویکرد ضمن کاهش نارضایتی نیروها، حجم کاری هستههای گزینش را نیز کاهش داده است.
جلیلوند ادامه داد: دستورالعمل دوم نیز به گزینش مدیران مربوط است که ابلاغ و اجرای آن آغاز شده و در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه این اقدامات نقطه عطفی در نظام گزینش کشور به شمار میروند، ادامه داد: توسعه نیروی انسانی در نظام گزینش با اهمیت است.
جلیلوند از همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور برای ارتقای ساختار و جایگاه سازمانی هستههای گزینش خبر داد و افزود: در زمینههای مسیر ارتقاء شغلی، رفاهیات و پرداختها نیز اقداماتی در دست انجام است که ماندگاری نیروهای متخصص در حوزه گزینش را تضمین خواهد کرد.
وی با اشاره به ابلاغیه اخیر سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره بازطراحی نظام گزینش، تصریح کرد: این فرآیند بهصورت جدی در حال پیگیری است و تا پایان سال ۱۴۰۴ نتایج مطلوبی حاصل خواهد شد.
این مسئول با تأکید بر تعهد مدیریت جدید گزینش کشور، گفت: همانگونه که در ابتدای دوره اعلام شد، ما متعهدیم گزینشی مبتنی بر شایستهگزینی و خلاقیتمحوری را دنبال کنیم و در این مسیر، از الطاف الهی مدد خواهیم گرفت.