به گزارش میلکان؛ مجتمع شوق زندگی استان کرمانشاه، با همکاری مستقیمِ ۳ دستگاهِ؛ دادگستری، ادارهکل بهزیستی و شهرداری، برای ساماندهی کودکان و دختران در معرض آسیبهای اجتماعی، زنان بدسرپرست و بیسرپرست، کودکانِکار و خیابانی و همچنین زنان آسیبدیده اجتماعی شروع بهکار کرد.
با تصویب قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در سال ۱۳۹۹ و آئیننامه اجرایی آن برای حمایت از کودکان و نوجوانان در قالب زنجیره شناسایی، پذیرش، حمایت، نگهداری، توانمندسازی، بازپیوند و پیگیری، بهصورت قانونی تبیین و وظایف ۱۸ دستگاه مختلف در این فرایند مشخص شد و آنان مکلف شدند تا به محض آگاهی از وقوع خطر در مورد کودکان به نجات آنان بشتابند.
مجتمع “شوق زندگی” برآیند مؤلفههای سهگانهای شامل؛ زیرساختهای حقوقی، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، برنامههای تحولی دولت و قوه قضاییه و همچنین ابتکار، انسجام و همبستگی دستگاههای حامی اطفال و نوجوانان، برای تلاش علمی ساختارمند و بهینهبخشی در حمایت از کودکان است. کودکانی که فارغ از مرزهای صلاحیتی و دیوانسالاری اداری، در جستجوی دستان گرمی از جنس آرامش و خوشبختی هستند.
در این مجتمع، سازمان بهزیستی با قضات دادگستری، تیم مددکاری و روانشناسی تخصصی، نمایندگان نهادهای مردمی و دستگاههای متولی، برای حمایت یکپارچه و همهجانبه از اطفال و نوجوانان و ارائه خدمات رایگان، کارآمد و بههنگام حقوقی، روانشناسی و مددکاری به مراجعان، همدست و همرنگ شدهاند.
چشمانداز مجتمع شوق زندگی؛ برخورداری تمامی کودکان از بالاترین کیفیت زندگی، رفاه و حمایت، بهمنظور دستیابی از حداکثر توان و استعدادهای فردی با راهبرد کلی مشارکت تمامی اشخاص حقیقی و حقوقیِ مؤثر در امر حمایت از کودکان و رویکرد اولویتبخشی خدمات اجتماعی بر رسیدگیهای قضایی است.
در مجتمع شوق زندگی؛ با اجرای طرحهای خاص، از کودکان در برابر بیسرپرستی، بدسرپرستی، سوءرفتار، بهرهکشی، سوءاستفاده و بزهدیدگی حمایت خواهد شد.