سمینار تاب آوری و امنیت سایبری به مناسبت هفته پدافند غیر عامل برای مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات و ادارات و سازمانها به همت شرکت ایمن ارتباط واران و فاوای شهرداری کرمانشاه برگزارشد.
به گزارش خبرنگارمیلکان؛رئیس فاوای شهرداری کرمانشاه هدف از برگزاری این همایش را اشتراک گذاری تجارب و ایجاد دانش و ادبیات مشترک و خط مشی جهت شناخت چالشها و تهدیدات و فرصتهایی که اتفاق میافتدعنوان کرد.
دکتر محمودی مهمترین دارایی یک سازمان را دادههای آن سازمان عنوان کرد وافزود: ما در سازمان فاوای شهری شهرداری کرمانشاه، دو سال قبل با دید استفاده از فناوری نو برای ایجاد شهری پایدار و هوشمند با استفاده از فرصتها و پتانسیلها، خواستیم به کرمانشاه به عنوان شهری زنده و پایدار برسیم.
وی افزود: درگاه فناوری و نوآوری هر سازمانی مرکز فناوری یا همان سازمان فاوای سازمان است که میتواند به عنوان پنل یا درگاه ورودی انتقال دادهها و استفاده از تکنولوژی از فرصتهایی که به وجود آمده استفاده کنند.
محمودی تصریح کرد: برای شهر هوشمند نیازمندیهایی در حوزههای زیرساخت، امن سازی دادهها و ایجاد سند راهبردی اتفاق میافتد.
وی بیان داشت:در حوزه هوشمندسازی ما سال گذشته سندی راهبردی تهیه کردیم که هفته آینده در نمایشگاه الکامپ مجدداً رونمایی خواهد شد که دراین سند قابلیتهای جدیدی تعریف شده است.
به گفته وی کرمانشاه به عنوان دومین کلانشهر بعد از تهران به عضویت مجمع شهرداران آسیایی در حوزه کارگروه کمیته فنی شهر پایدار درآمده است که در حال حاضر هم بیشتر وبینارهای حوزه هوشمند سازی با تولیت استان کرمانشاه شهرداری فاوا برگزار می شود.
محمودی تصریح کرد: با توجه به رشد روزافزون اطلاعات و نیاز و درخواست شهروندان در حوزه نرمافزار تغییراتی در حوزه یکپارچه کردن سامانهها ایجاد شده است همچون سامانهای که به ارائه خدمات الکترونیکی و هوشمند به شهروندان کمک میکند مانند سامانه مهندسین ناظر که به موجب آن بسیاری از ارتباطات میان شهرداری و نظام صنفی الکترونیکی شد امسال نیز سامانه تکمیلی به نام لوکیشن بیس ساخت و سازهای غیر مجازی که در کرمانشاه اتفاق میافتد را ردیابی کرده و از آن جلوگیری میکند.
وی بیان داشت:علاوه بر سامانه آرامستانها و زیارت مجازی قبور، هم اکنون سامانه ای برای درگاه شهروندی تعریف کردیم که تمامی خدمات شهرداری از طریق پنل شهروندی ارائه خواهد شد.همچنین در خصوص موضوع آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ که پرداخت عوارض شهروندان به هنگام مراجعه به شهرداری به صورت الکترونیکی خواهد بود.این سامانه نیز هفته آینده رونمایی خواهد شد.
وی همچنین از چشم شهروندی نام برد که میتوان به وسیله آن چالشهای استان را به صورت زنده و به صورت فایل صوتی و تصویری ارسال کرد که بیدرنگ توسط ماموران شهرداری پیگیری میشود.
وی خاطرنشان ساخت: حدود دو ماه پیش استارت سامانه پسماند که تفکیک از مبدا است زده شد که هم اکنون ما منتظر یک سری ارائه خدمات از طرف شورای شهر هستیم که در صورت تصویب واگذار میشود.
وی در خصوص اقداماتی که در حوزه زیرساخت شهرداری کرمانشاه انجام شده به بحث فیبر نوری پرداخت و گفت: این پروژه که با همکاری آسیاتک و مشارکت وزارت ارتباطات در اوایل سال ۴۰۲ به عنوان بزرگترین پروژه در کشور شروع شد با ۶۰۷ کیلومتر در دو فاز انجام شد که هم اکنون نیز با ۶۰۰۰ مشترک بالاترین سرویس در کل کشور متعلق به کرمانشاه میباشد که نشان میدهد ما به یک بستر برای اجرای پروژههای شهر هوشمند و ایمن سازی دادهها رسیدهایم.
رئیس فاوای شهرداری کرمانشاه از تغییر نمایش شبکههای شهرداری، تقویت دیتا سنتر، خرید پایگاه سرور و از همه مهمتر حفاظت از دادهها به عنوان دیگر اقداماتی که در حوزه زیرساخت انجام شده است نام برد.
محمودی با اشاره به راهاندازی واحد soc درحوزه امن سازی دادهها گفت:شهرداری کرمانشاه بعد از یزد به عنوان دومین شهرداری این کاررا انجام داد که هنوز تکمیل نشده و در حال تجهیز آن هستیم.
وی از برگزاری نمایشگاه الکامپ با همکاری سازمان صنفی استان و همفکری نخبگان درهفته آینده خبر داد و یادآور شد: آخرین دستاوردهای مجموعه شهرداری، همه شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها که در شهر کرمانشاه وجود دارند در این نمایشگاه ارائه خواهد شد.