به گزارش میلکان به نقل از خبرگزاری تسنیم مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: در ۶ ماه ابتدایی امسال جوجهریزی به تعداد سه میلیون و ۶۸۶ قطعه در ۸۱ واحد شهرستان کرمانشاه انجام شده است، این میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۷٫۶ درصدی را نشان میدهد و ۱۲٫۷ درصد بیش از تعهد شهرستان است.
کامران کریمی عنوان کرد: این میزان سهم ۱۹٫۴ درصد از کل جوجهریزی استان را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: امروزه یکی از دغدغهها و نگرانیهای سیاستگزاران و برنامهریزان، تأمین نیازهای جامعه به خصوص در زمینه محصولات غذایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: با توجه به روند رو به افزایش جمعیت و تشدید فقر غذایی در کشورهای جهان سوم ضرورت تدوین برنامههایی در جهت ارتقای سطح رفاه نسبی جامعه و جلوگیری از مواجه شدن با بحرانهای غذایی بسیار اساسی است.
کریمی افزود: لذا در کشور ما به دلیل کمبود مراتع و افزایش قیمت گوشت قرمز و بالا بودن سرعت استفاده از صنعت طیور و از سوی دیگر به دلیل پایین بودن بافتهای پیوندی و چربی در گوشت مرغ و در نتیجه قابلیت هضم و ارزش غذایی آن توسعه صنعت مرغداری جهت تهیه پروتئین از اهمیت بالایی برخورداراست.
وی گفت: فرایند جوجهریزی یکی از مراحل کلیدی در صنعت پرورش طیور بوده که موفقیت در این مهم به دقت، برنامهریزی و توجه به جزییات بستگی دارد.