• امروز : چهارشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 April - 2025
8

رکن اصلی اشتغال نیروی انسانی متخصص و متعهد است/ ارتقا تقویت فرهنگ کار و کارآفرینی در اولویت قرار گیرد/با نگاه سیستمی به اشتغال پایدار خواهیم رسید

  • کد خبر : 41107
  • 27 مرداد 1403 - 12:55
رکن اصلی اشتغال نیروی انسانی متخصص و متعهد است/ ارتقا تقویت فرهنگ کار و کارآفرینی در اولویت قرار گیرد/با نگاه سیستمی به اشتغال پایدار خواهیم رسید

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه گفت: با نگاه سیستمی و نقش آفرینی دستگاه های اجرایی در راستای رفع معضل بیکاری ، به اشتغال پایدار خواهیم رسید. به گزارش میلکان، بهروز جمشیدمفید در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و […]

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه گفت: با نگاه سیستمی و نقش آفرینی دستگاه های اجرایی در راستای رفع معضل بیکاری ، به اشتغال پایدار خواهیم رسید.

به گزارش میلکان، بهروز جمشیدمفید در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه به مناسبت هفته ملی مهارت به همراه مدیرکل و معاونین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در سالن جلسات دفتر امام جمعه با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ها از پتانسیل و ظرفیت بالایی برخوردار است، گفت: تعداد زیاد دستگاه های زیر مجموعه وزارت کار در استان ها هستند که اگر هماهنگی و نگاه سیستمی داشته باشند به بهترین شکل می توانند نقش آفرینی کنند و در راستای معضل اصلی جامعه که بیکاری است برنامه ها و اهداف اصلی وزارت را محقق نمایند.

وی با بیان اینکه لازمه تحقق اهداف، هماهنگی و تدوین برنامه ریزی می باشد، افزود: در استان کرمانشاه با  رهنمود های مسئولین ارشد استانی و ائمه جمعه به ویژه نماینده محترم ولی فقیه در استان این برنامه ها به درستی به مرحله اجرا گذاشته می شود و مرحله به مرحله ارزیابی وزارت در آن انجام میشود.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه در مبحث نقش آفرینی دستگاه های اجرایی استان ، سازمان آموزش فنی و حرفه ای در بحث مهارت آموزی بیشترین نقش را می تواند داشته باشد، اظهار نمود: اکثر زیادی از جویندگان کار، فاقد مهارت کافی هستند و اگر در چرخه درست واقع شود، قطعا به اشتغال پایدار می انجامد.

وی افزود: خوشبختانه بر اساس مطالعات انجام شده و برنامه ریزی های صورت گرفته، موضوع یک مدل سازی انجام شده که مانند سابق پراکنده کاری انجام نگیرد و اگر تسهیلات اشتغالی قرار باشد پرداخت شود در سیستم و یک مدل واحد قرار گیرد.

وی اضافه نمود: در این مدل متقاضیات تسهیلات اشتغالزایی به ویژه دانش آموختگان دانشگاهی  اشتغال مدل سازی شده و در ابتدای کار متقاضیان کار با ایجاد تشکل های حقوقی در قالب شرکت های تعاونی به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای معرفی و پس از گذراندن مهارت های لازم به سمت تسهیلاتی که توسط بانک های عامل پرداخت می شود، هدایت می شوند .

بهروز جمشیدمفید در پایان با بیان اینکه خوشبختانه با توجه به سیاست اصلی دولت از نظر کمی هیچ محدودیتی برای تسهیلات اشتغالزا در استان وجود ندارد، گفت: با این رویکرد سیستمی با اجرای برنامه و مدل طراحی شده، جویندگان کار که متقاضی واقعی کار هستند بکار گرفته می شوند و از آنجایئکه با اخذ این تسهیلات انگیزه بالایی دارند، قطعاً به اشتغال پایدار و واقعی می انجامد.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه در این نشست با تصریح بر اینکه خوشبختانه در سه‌ساله دولت سیزدهم با ریاست شهید آیت‌الله رئیسی (رحمةالله‌علیه) نرخ بیکاری کاهش پیدا کرده است، گفت: هنوز درصد بیکاری استان بالا است و مطالعه آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد که غالب مشکلات و آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری است.

وی افزود: به‌لطف خدا فرهنگ کار، وجدان کار و کارآفرینی در استان وجود دارد؛ اما در سطحی که بتواند پاسخ‌گوی نیازهای استان باشد نیست و باید ارتقا پیدا کند.

امام‌جمعه کرمانشاه با اشاره به اینکه بسیاری از رشته‌هایی که در این سال‌ها در دانشگاه تدریس و تحصیل شده‌اند، رشته‌هایی هستند که خروجی آن‌ها اصلاً و ابداً زمینه کار در جامعه را ندارند، عنوان کرد: بسیاری از کسانی که در مراکز صنعتی یا در بخش‌های کشاورزی، معدن، گردشگری و نظایر اینها مشغول به کار هستند، تحصیلات غیرمرتبط دارند.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین غفوری با ذکر این نکته که رشته‌های موردنیاز استان مطالعه نشده است، تصریح کرد: لازم است برای شناسایی رشته‌های تحصیلی موردنیاز استان، بوم‌شناسی دقیقی صورت بگیرد و مشخص شود که استان دارای چه ظرفیت‌هایی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یادآوری اینکه استان کرمانشاه مهم‌ترین استان از حیث تردد زائران عتبات‌عالیات است، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه هم قطب گردشگری تاریخی است و هم گردشگری مذهبی؛ بنابراین باید از این ظرفیت‌‌ها به بهترین شکل ممکن بهره برد.

وی اضافه نمود: تبادلات پایانه مرزی پرویزخان در سال گذشته حتی از بندر شهید رجایی هم بیشتر بوده و رتبه اول کشور را در تبادلات داشته است؛ اما برای استفاده از این ظرفیت چند متخصص تجارت بین‌المللی تربیت شده است؟

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین غفوری با تأکید بر لزوم عقد تفاهم و تقویت هم‌افزایی میان دانشگاه‌های استان و دو مجموعه مهم اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی

و حرفه‌ای استان که در مباحث اشتغال و مهارت‌آموزی مسئولیت دارند، بیان کرد: نوجوان ما باید از دبیرستان مسیر خود را انتخاب کند، بعد در دانشگاه ادامه دهد و با مدرک واقعی دانشگاهی نه یک مدرک کاغذی ظاهری، به‌عنوان یک متخصص از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و به میدان کار بیاید.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه در پایان، آموزش مهارت‌آموزی به اقشار مختلف جامعه برای ایجاد اشتغال و زندگی آبرومندانه را از بزرگ‌ترین عبادت‌هایی که امروز می‌شود انجام داد، برشمرد و عنوان کرد:  رسالت بزرگ این است که تا هنگامی‌که حتی یک بیکار در این استان وجود دارد، خواب و آرام و قرار نداشته باشید و بدانید تا وقتی که حتی یک بیکار در جامعه وجود دارد، همان یک نقطه، نقطه آسیب است.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=41107
  • نویسنده : عبدالله مرادی
  • ارسال توسط :
  • منبع : اداره کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه
  • 106 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.