• امروز : چهارشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 30 April - 2025
5
در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام اربعین حسینی

کشف و امحاء بیش از ۴۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش غیر قابل مصرف طی بازدید از رستوران‌ها ی بین راهی

  • کد خبر : 41067
  • 27 مرداد 1403 - 11:06
کشف و امحاء بیش از ۴۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش غیر قابل مصرف طی بازدید از رستوران‌ها ی بین راهی

به گزارش میلکان، دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: این اداره کل به منظور حفظ بهداشت و سلامت عمومی شهروندان اقدام به تشدید نظارت های بهداشتی در ایام اربعین حسینی نموده است وی عنوان داشت: مهمترین هدف این بازدید ها بازرسی از واحدهای عمده تولیدی ، فرآوری،تهیه و توزیع فرآورده های […]

به گزارش میلکان، دکتر شاهرخ یارویسی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: این اداره کل به منظور حفظ بهداشت و سلامت عمومی شهروندان اقدام به تشدید نظارت های بهداشتی در ایام اربعین حسینی نموده است

وی عنوان داشت: مهمترین هدف این بازدید ها بازرسی از واحدهای عمده تولیدی ، فرآوری،تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی خوراکی می باشد که طی بازرسی مشترک درتاریخ های ۲۳و۲۴ ماه جاری با حضور معاون اقتصادی استاندار، معاون دادستان و نمایندگانی از ادارات جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت، صنعت و معدن و نیروی انتظامی بیش از ۴۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش نگهداری شده در شرایط دمای نامناسب کشف و به دستور قضایی به طریق کاملا بهداشتی از چرخه مصرف خارج گردید.

در پایان دکتر یارویسی گفت : از شهروندان تقاضا می شود، گوشت و آلایش مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=41067
  • نویسنده : فرنگیس صفری
  • ارسال توسط :
  • منبع : اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه
  • 62 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.