سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت:متاسفانه در کشور ما چون از ظرفیت صنایع دستی استفاده نمی شود شاید آن را یکی از کم ارزش ترین کارها بدانیم.
به گزارش خبرنگار میلکان عبدالوحید محمدی در مراسم روز جهانی صنایع دستی آیین تجلیل از هنرمندان صنایع دستی و افتتاح رویداد منطقهای چوب که در محوطه تاریخی طاقبستان برگزار شد افزود: صنایع دستی به عنوان یک علم پایه ارزش گذاری نشده بنابراین استفاده ای را که باید از آن نبرده ایم.
وی نیازسنجی را لازمه صنایع دستی عنوان کرد و گفت: باید بازار و نیاز آن را شناخت مثل کاری که در زمان صفوی درباره ابریشم انجام گرفت.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: تولیدکنندگان باید نیاز بازار و به روز رسانی آن و بسته بندی مناسب را مد نظر داشته باشند باید ببینند کشور عراق که همسایه ماست و حتی دیگر شهرهای کشورمان چه سلیقه ای دارند، کالای تولیدی را باید مطابق با سلیقه مصرف کننده و با بسته بندی مناسب که نیازمند حمایت دولتی است و متاسفانه یکی از نقاط ضعف ما محسوب میشود عرضه کنند.
محمدی با تاکید بر شناسایی زنجیر های ارزش صنایع دستی در استان گفت: مشکل تولیدکنندگان ما این است که یک یا دو حلقه از زنجیره تولید در استان وجود ندارد، نیاز ها باید در استان احصا شود و با ایجاد حلقه ها هزینه تولید را برای تولید کننده کاهش دهیم. این وظیفه ماست و ما باید تسهیلات را به آن سو هدایت کنیم.
وی با اشاره به مذاکرات انجام شده با استانداران عراق و انعقاد تفاهمنامههایی درباره برپایی نمایشگاه ها و صادرات بر حل موانع پیش رو با توافقات ایجاد شده تاکید کرد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: کرمانشاه علاوه بر مرکزیت غرب کشور، پایتخت فرهنگی شهرهای کردنشین محسوب می شود و تمامی مناطق کردنشین در هرجا کرمانشاه را می شناسند.
وی در پایان با تاکید بر مردمی سازی در همه عرصه ها یادآور شد: در هیچ جایی از تاریخ جمهوری اسلامی نیست که مردم ما ورود کرده باشند و ما شکست خورده باشیم.