در آیین گرامیداشت روز صنعت و معدن که در اتاق بازرگانی صنایع ومعادن کرمانشاه برگزارشد؛ شرکت دانش بنیان مجتمع شیمیایی بیستون به عنوان واحددانش بنیان نمونه معرفی و با اهدا لوح و تندیس تقدیر از مهندس احد قبادی مدیرعامل این شرکت تجلیل شد.
مدیرعامل مجتمع شیمیایی بیستون در گفت و گو با خبرنگار میلکان گفت: این شرکت مجوز تولید و بهره برداری از سموم تولیدی دامپزشکی را کسب کرده است و باطی مراحل پایانی تمامی مجوزها مراحل تولید آزمایشی را به پایان رسانده و طی روزهای آتی با حضور مسئولین از این محصولات رونمایی خواهد شد.
مهندس احد قبادی تاکید کرد: سموم کشاورزی و دامپزشکی یکی از نیازهای امروز صنعت کشاورزی و دامپروری شده است. حدود ۹۸ درصد سموم این حوزه وارداتی است. حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات ماده موثره و سموم آماده مصرف، نیاز به تولید داخل را بیش از پیش تقویت می کند.
مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه به عنوان یکی از محدود تولید کنندگان «تکنیکال» سموم کشاورزی در خاورمیانه با ورود به عرصه تولید سموم دامپزشکی و ثبت چند اختراع جدید در زمینه تولید ماده موثره بارقههای امید برای خودکفایی تولید «ماده موثره» و «سموم آماده مصرف» را در دل متخصصین و مصرف کنندگان این حوزه زنده کرده است.
وی گفت: این مجتمع تنها تولید کننده تکنیکال سموم کشاورزی در خصوص ۲ آفت کش کشاورزی؛علف کش تخصصی مزارع چغندر قند «کلریدازون» و دیگری حشره کش «پیریپروکسی فن» حشره کش سبز است.
مهندس قبادی بیان داشت: مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه در خصوص تولید این دو سم دانشبنیان شده و دانش و تولید ماده موثره سم را به دست آورده است.
وی با بیان اینکه اکثر کارخانجات ایران فقط بحث فرموله را انجام می دهند خاطرنشان ساخت: شرکت شیمیایی بیستون کرمانشاه ماده موثره تولید میکند. تولید ماده موثره ماشینآلات پیشرفته و دانش بالایی احتیاج دارد که در حال حاضر هر دو این ملزومات در این شرکت موجود است.
رئیس هیئت مدیره شرکت شیمیایی بیستون افزود: برای اولین بار در غرب ایران، مجوز تولید سموم دامپزشکی را گرفتهایم که دکتر حیدری مدیرکل و دکتر غلامی معاون دارو و درمان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه حمایتهای خوبی از ما داشتند و به سرعت جواز تاسیس را صادر کردند و پروانه بهره برداری نیز صادر شده و این سموم با ظرفیت روزانه ۵هزار لیتر تولید و روانه بازار خواهد شد.
وی گفت: تیم تحقیق و توسعه این شرکت در سال ۱۴۰۰ نیز ثبت سه اختراع جدید در حوزه تولید ماده موثره آفتکشها داشت که در حال کار بر روی آن هستیم که به زودی ۲علفکش و یک حشره کش به بازار ارائه خواهیم داد. در همین رابطه تفاهمنامهای نیز با معاونت علمی ریاست جمهوری انعقادکردهایم که برای ورود این سموم به چرخه تولید حمایت های خوبی از ما داشتهاند.
مهندس قبادی تصریح کرد: دو ماده موثرهای که تولید می کنیم علاوه بر تامین کامل بازار داخل به کشورهای ترکیه و آذربایجان نیز صادر میشود. ۲۵ محصول آماده مصرف داریم که در زمینه زراعی و باغی مورد استقبال کشاورزان داخلی قرار گرفته است.
وی اظهارداشت: ماده موثره ی ۷۳ درصد سموم تولیدی کشور وارداتی است و در کشور فرموله میشود. ۲۵ درصد نیز به صورت آماده مصرف وارد میشود.
در ایران به اندازه انگشتان یک دست ماده موثره تولید نمیشود که ۲ ماده موثره آن در شرکت شیمیایی بیستون تولید میشود.
این کارآفرین دانش بنیان در پاسخ به اینکه چه اتفاقی باید بیافتد که تولید ماده موثره در ایران افزایش پیدا کند گفت: تولید ماده موثره یک پروسه زمان بر و نیازمند دانش فنی و ماشین آلات پیشرفته است. فرموله کردن کار سختی نیست، در حال حاضر با توجه به دانش و امکاناتی که داریم دستیابی به ماده موثره تنها به حمایت نیاز دارد. پروسه به دست آوردن دانش فنی هر ماده موثره زمان و هزینه زیادی نیاز دارد و لازم است که در ابتدای راه ، دولت با حمایت و بالا بردن تعرفه واردات اختلاف قیمت ۴ تا ۵ درصدی که با کالای خارجی دارد را جبران کند. در ابتدای راه بالا بودن هزینههای تولید نسبت به دیگر کشورها طبیعی است. ماده موثره کلریدازون که ۲۰ سال در این شرکت تولید میشود به دانش و توانایی رسیده است که در حال حاضر با کیفیت بیشتر و قیمت پایین تر نسبت به نمونه خارجی تولید و عرضه میشود.
وی گفت: سموم دامپزشکی برای از بین بردن آفات دامی مانند حشرات و کنهها که به دام می چسبند استفاده میشود. استان کرمانشاه به عنوان یکی از قطب های مطرح دامپروری ایران، این موقعیت را برای ما فراهم کرد که در زمینه سموم دامپزشکی نیز فعالیت داشته باشیم.
مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه در سال ۹۵ کارآفرین برتر ملی و سال ۹۸ به عنوان واحد تحقیق و توسعه منتخب پارک علم و فناوری ایران انتخاب شد. این شرکت استانداردهای جهانی فائو و تمام استانداردهای لازم را پاس کرده است .
محصولات باکیفیت مجتمع شیمیایی بیستون در سراسر ایران مورد توجه و استفاده کشاورزان قرار گرفته است.
مهندس قبادی خاطرنشان ساخت: در جهت پیشبرد اهداف، تفاهم نامه هایی با دانشگاه رازی، پردیس کشاورزی دانشگاه رازی، دانشکده داروسازی و دانشگاه آزاد بستهایم که بتوانیم رابطه صنعت و دانشگاه را بیشتر کنیم. هم دانشجویان از فضای کارخانه استفاده کنند و هم ما بتوانیم از آزمایشگاه های پیشرفته دانشگاه و علوم اساتید بهره ببریم.
مجتمع شیمیایی بیستون واحد نمونه دانش بنیان استان کرمانشاه/سموم دامپزشکی تولیدی مجتمع شیمیایی بیستون با ظرفیت ۵هزار لیتر آماده عرضه شد
در آیین گرامیداشت روز صنعت و معدن که در اتاق بازرگانی صنایع ومعادن کرمانشاه برگزارشد؛ شرکت دانش بنیان مجتمع شیمیایی بیستون به عنوان واحددانش بنیان نمونه معرفی و با اهدا لوح و تندیس تقدیر از مهندس احد قبادی مدیرعامل این شرکت تجلیل شد. مدیرعامل مجتمع شیمیایی بیستون در گفت و گو با خبرنگار میلکان گفت: […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=28751
- نویسنده : عبداله مرادی
- ارسال توسط : میلکان
- 420 بازدید
- بدون دیدگاه