کانون کارآفرینی کرمانشاه با همکاری خانه خلاق و نوآوری کرمانشاه اقدام به برگزاری کارگاه رویداد ۴ ساعته آموزشی با حضور ۳ مدرس در کارخانه نوآوری کرمانشاه کرد.
به گزارش خبرنگار میلکان، رئیس کانون کارآفرینی استان کرمانشاه در آیین ابتدایی کارگاه رویداد تخصصی صنعت پوشاک که با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، تعدای از مدیران بخش خصوصی و دانشپذیران این رویداد برگزار شد، در خصوص این کانون گفت: کانون کارآفرینان استان کرمانشاه متشکل از یک هیئت امنایی شامل شش نفر از مدیران ارشد استان که در رأس آنها استاندارقرار دارد و شش نفر از کارآفرینان می باشد. طبق اساسنامه کانون باید هر دو ماه یکبار جلسه ای به ریاست استاندار برگزار شود.
سجاد سنجابی افزود: من به تمام کسانی که امروز در این رویداد شرکت کردهاند قول میدهم اگر ایده خوبی داشته باشند و به معنای واقعی به دنبال کسب و کار باشند توانایی سرمایه گذاری برای آنها در همین مکانی که به عنوان کارخانه نوآوری میشناسیم وجود دارد.
وی کارخانه نوآوری را در تمام کشور بینظیر خواند و گفت: ما در هیچ استانی چنین مکانی نداریم، مکانی که در آن چندین نفر مشغول به کار هستند و کارهای درستی انجام میدهند. اما مشکلی که وجود دارد این است که متاسفانه ما در میان خودمان غریبه هستیم. ما باید تمام فعالیت هایی را که برای کسب و کار انجام می شود به گوش همه برسانیم. عضو رئیس کانون کار آفرینی کشور از کم کاری برخی مسئولین ابراز تاسف کرد و گفت :وقتی این جوانان را می بینم که با شوق و ذوق از این برنامهها استقبال می کنند و توانایی های خوبی دارند اما مسئولین رغبتی نشان نمی دهند شرمنده می شوم.
واقعیت این است که مسئولین برای ما زحمت نمی کشند ما باید خود برای خودمان زحمت بکشیم، ما کارآفرین هستیم اما برای شهر و مردم خود چه کاری انجام داده ایم؟
رئیس کانون کارآفرینی کرمانشاه از جوانان خواست کانون کارآفرینی را مال خود بدانند و تصریح کرد: همه شما می توانید به صورت رایگان عضو کانون کارآفرینی شوید و هر کاری داشتید همه ما با تمام وجود در خدمت شما هستیم این مکان که بدین صورت درآمده برای کرمانشاه یک افتخار است اما باید این افتخار را اطلاع رسانی کنیم، پیگیر باشیم و سرمایه گذاری های انجام شده، جوانان نخبه توانمندی که در این مکان هستند و جلسات خوبی هم که در اینجا برگزار می شود را مغتنم شمریم.
خاتون شهبازی مدیر اجرایی جشنواره مد و پوشاک «سی پال» به تشریح برگزاری این جشنواره پرداخت و گفت: مهمترین چالش ما برای راه اندازی کسب و کار شناسایی توانمندی استعداد و خودشناسی است.
او مهارت، تخصص، تجربه، خلاقیت و تاب آوری را از مهمترین ارکان کسب و کار برشمرد و تصریح کرد: کارآفرینان به راحتی به این امر نرسیدهاند و سختی های بسیاری کشیدهاند.
شهبازی تیم سازی را لازمه کسب و کارهای امروز دانست و گفت: در حوزههایی مانند پوشاک برای شروع کسب و کار تنها یک طراح خوب بودن ملاک نیست. تولید، بازاریابی و فروش هر کدام حلقههای زنجیره پوشاک هستند.
وی یکی دیگر از مواردی را که باید مورد توجه قرار بگیرد را شناسایی صنعت و آگاهی از چالش ها و فرصت های مدل کسب و کار دانست که قبل از طرح کسب و کار باید بر روی آنها مطالعه شود.
این کارآفرین حوزه پوشاک یکی از موضوعات مهم را توسعه روابط دانست و خاطرنشان ساخت: دایره ارتباطی و دوستی هایتان را باید گسترده و متداوم کنید.
وی مزیتهای راهاندازی کسب و کار در صنعت پوشاک را بر شمرد و گفت: این صنعت برای شروع نیازمند سرمایه خیلی زیادی نمیباشد، ارزش افزوده و اشتغال زایی بالایی دارد و تنوع مشاغل مرتبط با پوشاک زیاد است.
یاسمن مجد زنگنه مدیرعامل برند «سین» نیز در این کارگاه به شکل گیری کسب و کار اشاره کرد و گفت: آشنایی با نیازها و واقعیتهای جامعه شناختی توجه به ظرفیتهای مفقود و ارزشمندی است که پنهان مانده میتواند شما را به کسب و کار موفق برساند.
وی یکی از چالشهای بزرگ کسب و کار در ایران را رقابت با کالاهای خارجی به ویژه محصولات ارزان قیمت چین دانست و تصریح کرد: این کار،کار سادهای نیست اما برگ برنده ما این است که چینی ها شناخت خوبی نسبت به فرهنگ و سلیقه ما ندارند.
این کارآفرین جوان با انتقاد از پیچیدگیهای اداری و بروکراسی دستگاههای دولتی اظهار داشت: ظرفیت و زمینه های خوبی در حوزه پوشاک با توجه به بازار و گستره متنوع و تنوع طلبی در کشور وجود دارد و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکه اجتماعی برای بازاریابی با هزینه کم میتوانیم ظرفیت و توانمندیهای نیروی انسانی جوان دانشگاهی را به کار بگیریم.
وی با انتقاد از جوانان کرمانشاهی گفت: فرهنگ کار ما مشکل دارد، دنبال کار هستیم اما پای کار که می رسد به هر بهانهای از آن فرار میکنیم.
ژیلا ترابی مدیر عامل «شرکت توسعه کارآفرینی تارا» نیز در کارگاه ایده پردازی و تعریف راههای تقویت و شناسایی ایده پردازی و خلاقیت پرداخت و گفت: خلاقیت توانایی ارائه ایدههای جدید است.
دبیر جشنواره رویداد تخصصی صنعت پوشاک استان کرمانشاه قالب های ذهنی که به ما داده شده را یکی از موانع خلاقیت و نوآوری بر شمرد و خاطر نشان ساخت: باید از این قالبها خارج شویم تا بتوانیم کارآفرینی کنیم.
وی به تشریح تکنیک های طوفان ذهنی، پرسه زنی خیال، تکوین نظرات، فهرست خصوصیات،ارتباط اجباری و … پرداخت و در ادامه بیان داشت: ایده کسب و کار؛ ایده ارائه راه حل جدید برای انجام دادن کارهاست که میتواند مبتنی بر تجربیات، مهارت و بازار نیاز باشد. ایده کسب و کار ضمن اینکه میتواند جدید و منحصر به فرد باشد، میشود اصلاحشده ایده فرد دیگری باشد و یا از کشوری دیگر انتقال پیدا کرده باشد.
ترابی نیاز و ایده را موجب به وجود آمدن فرصت ها برشمرد و گفت:فناوری، فعالیتهای دولت، دانشگاه و تغییرات جمعیتی فرصت هایی برای ایجاد کسب و کار است. منابع این فرصت ها تغییر در اطلاعات، تغییر در عرضه و تقاضا، تغییرات فرهنگی و دگرگون شدن ادراک برای یک محصول است.
وی تاکید کرد: از فرصتهای مبتنی بر نوآوری باید استفاده کرد. مدل کسب و کار منطق شرکت در چگونگی خلق ارائه و کسب ارزش ها را توصیف میکند. این نقشه راه بر اساس مشتریان، منابع تامین مالی و جریان درآمدی تهیه و طراحی می شود.
در پایان این رویداد ازدستاندرکاران برگزاریاین رویداد و کارگاه توسط رئیس کانون کارآفرینی استان کرمانشاه تقدیر شد.
به همت کانون کارآفرینی استان کرمانشاه
سه کارگاه رویداد تخصصی صنعت پوشاک در کرمانشاه برگزار شد
کانون کارآفرینی کرمانشاه با همکاری خانه خلاق و نوآوری کرمانشاه اقدام به برگزاری کارگاه رویداد ۴ ساعته آموزشی با حضور ۳ مدرس در کارخانه نوآوری کرمانشاه کرد. به گزارش خبرنگار میلکان، رئیس کانون کارآفرینی استان کرمانشاه در آیین ابتدایی کارگاه رویداد تخصصی صنعت پوشاک که با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=26265
- نویسنده : عبداله مرادی
- ارسال توسط : میلکان
- 194 بازدید
- بدون دیدگاه