رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه فرش بافی را از مصادیق عملی اقتصاد مقاومتی بر شمرد و گفت: سه محور مردمی کردن اقتصاد، درون گراو برون زا بودن از محورهای اساسی اقتصاد مقاومتی است که در این هنر صنعت عینی است .
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، دکتر نعمت الله حقیقی در آیین رونمایی از ثبت جهانی نشان جغرافیایی فرش دستباف سنقروکلیایی فرشبافی را یک هنر و کاری در حوزه فرهنگ بر شمرد و اظهار داشت: طی سالهای اخیر یکی از دغدغههای اصلی سازمان صنعت ، معدن و تجارت مرتفع نمودن مشکل اشتغال بوده و در همین راستا خوشه صنعتی فرش را راه اندازی کردهایم و ضمن شناسایی موانع و مشکلات فنی سعی در رفع این مشکلات داشتهایم .
وی معنا دار کردن مشوقها برای صنعتگران این حوزه را یکی دیگر از اقدامات در زمینه فرش عنوان و تصریح کرد: از ۱۰ میلیارد سهمیه کمکهای فنی و اعتباری استان ۱میلیارد و ۵۰۰ میلیون توامن آنرا برای حوزه فرش در اختیار پست بانک قرار دادهایم.
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه از صدور ۵هزار و ۶۰۰ کارت قالیبافی در سال جاری برای قالیبافان خبر داد و گفت: صدور کارتهای قالیبافی با شیبی تند در حال رشد را دارد که این نشان از به چرخه در آمدن این هنر در بین علاقه مندان به این رشته است . تا کنون برای ۶۰ هزار قالیباف کارت قالیبافی صادر شده است که البته همه این قالیبافان فعال نیستند.
وی خاطرنشان ساخت : فرش از جمله اشتغالهای پایداری است که با کمترین سرمایه و در کمترین زمان می تواند ایجاد اشتغال کند بر همین اساس باید با برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی هرچه بیشتر این محصولات را برای فروش به معرض نمایش عموم بگذاریم.
وی یکی دیگر از حوزه هایی که می توان در آن به موضوع فرش بافی به خوبی ورود کرد را حوزه عشایری و روستایی برشمرد و اظهارداشت: با توجه به سیاستهای دولت در این زمینه تسهیلات مناسبی با بهره پایین در نظر گرفته شده است .
آیین رونمایی از ثبت جهانی فرش جهانی نشان جغرافیایی فرش دستباف سنقروکلیایی عصر امروز با حضور قائم مقام مرکز ملی فرش ایران، معاون استاندار و رییس صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در نمایشگاه دائمی کرمانشاه (پارک شاهد) هم زمان با چهاردهمین نمایشگاه استانی فرش دستباف برگزار شد.