• امروز : سه شنبه - ۱ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 22 October - 2024
3

تاکید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شورای اداری استان بر تکمیل واکسیناسیون کرونا

  • کد خبر : 24165
  • 22 فروردین 1401 - 10:47

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در شورای اداری استان گفت: ۱۸ فروردین ماه مصادف با هفتم آوریل  روز جهانی بهداشت است، سازمان بهداشت جهانی بهداشت این روز را با توجه به نقشی که بهداشت در سلامت آحاد جامعه دارد به عنوان روز جهانی بهداشت نام گذاری کرده است. به گزارش میلکان دکتر قباد محمدی […]

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در شورای اداری استان گفت: ۱۸ فروردین ماه مصادف با هفتم آوریل  روز جهانی بهداشت است، سازمان بهداشت جهانی بهداشت این روز را با توجه به نقشی که بهداشت در سلامت آحاد جامعه دارد به عنوان روز جهانی بهداشت نام گذاری کرده است.

به گزارش میلکان دکتر قباد محمدی گفت: شعار امسال هم  سیاره ما، سلامتی ما است به این معنا که سلامت سیاره زمین بر روی سلامت آحاد جامعه تاثیر بسیار زیادی دارد.

وی اظهار داشت: تعداد کل نمونه های پی سی آره که تا کنون گرفته شده ۳۷۰ هزار بوده که ۱۲۷ هزار مثبت بوده، البته تعداد مبتلایان خیلی بیشتر از این است چرا که خیلی از مبتلایان برای انجام تست مراجعه نکردند و بسیاری علائم جزئی داشتند و در برخی افراد نیز این بیماری بدون علامت بوده است.

دکتر محمدی با بیان اینکه متاسفانه از زمان شیوع کرونا تاکنون تعداد۳۱۲۱ نفر در استان بر اثر ابتلا قطعی به کرونا  فوت شده اند گفت: تعداد بیمارانی که از روز اول داشتیم در بیمارستانهای کل استان ۷۶هزار و ۵۷۵ نفر بستری شدند و تا کنون حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای درمان آنها هزینه شده است.

وی اظهار داشت: در واقع ما ۶ پیک را گذرانده ایم که پیک اول خیلی زود تمام شد و به دلیل رعایت پروتکل ها و تعطیلی های گسترده ای که در پیک اول اعمال شد اما پیک های بعدی بزرگتر شدند و بزرگترین پیک در استان پیک پنجم یا همان پیک دلتا بود  و در شهریورماه و اواخر تابستان و اوایل پاییز  رخ داد و بیشترین مرگ و میر را نیز در همین  پیک پنجم داشتیم.

به گفته وی  در پیک  ۶ که پیک اُمیکرون بود و بر اساس پیش بینی های بین المللی تعداد مبتلا و مرگ و میر در این پیک باید نسبت به پیک قبلی افزایش می یافت اما خوشبختانه به دلیل واکسیناسیون پیش بینی ها محقق نشد و واکسیناسیون در واقع  کشور را در پیک ششم نجات داد.

سرپرست دانشگاه با بیان اینکه آمار مرگ و میر نسبت به پیک پنجم پایین آمد و علی رغم شیوع بالای سویه اُمیکرون در پیک ششم که در اواخر اسفندماه تمام شد گفت: تعداد بستری ها به مراتب کمتر از پیک پنجم بود که این هم از اثرات واکسیناسیون می باشد و در حال حاضر برای مهار کرونا تاکید ما بر تکمیل واکسیناسیون می باشد که تا کنون ۳میلیون و ۴۲۳ هزار و ۷۵دز واکسن تزریق کردیم که در واقع میانگین هزینه واکسن و تزریق آن بیش از ۳۰۰ هزار تومان محاسبه شده است.

دکتر محمدی گفت: بیش از هزار میلیارد تومان واکسن در استان به صورت رایگان تزریق  شده است و واکسیناسیون کاملا به صورت فعال بوده و گاهی همکاران ما برای تزریق واکسن به درب منازل مراجعه کردند و این یک افتخار برای نظام جمهوری اسلامی است و  خصوصا پس از سر کار آمدن دولت مردمی واقعا سرعت واکسیناسیون بی نظیر بوده و به بهترین شکل صورت گرفته است. از این قابلیت باید استفاده شود و پوشش  واکسیناسیون را کامل کنیم.

سرپرست دانشگاه با بیان اینکه متاسفانه پوشش واکسیناسیون در سنین ۵ تا ۱۲ سال ناکافی است و همچنین در برخی ادارات استقبال خوبی نشده است و به صورت میانگین پوشش واکسیناسیون کادر اداری پایین تر است و بر اساس دستور استاندار کرمانشاه، از طریق سامانه مشخص شده است که در حال حاضر در هریک از ادارات استان چند درصد واکسیناسیون انجام شده است.

وی افزود: بر این اساس در سازمان انتقال خون تمام پرسنل واکسن کرونا تزریق کردند و ۱۰۰ درصد پوشش واکسیناسیون دارند اما برخی از ادارات ۵۰درصد پرسنل هنوز دز دوم را تزریق نکرده اند که واقعا لازم است اهتمام ویژه ای در تزریق واکسن داشته باشیم  تا بتوانیم جان افراد جامعه را انجام دهیم.

دکتر محمدی افزود: همچنین گروه واکسیناسیون سیار ما آمادگی دارد که در هر اداره ای که پرسنل آن مایل باشند با مراجعه به آن اداره کار واکسیناسیون را انجام دهیم.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=24165

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.