• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
6
مدیرعامل برق غرب در گفتگو با میلکان مطرح کرد:

خشکسالی، گرمای زودهنگام و رمز ارزها؛ چالش‌های تامین برق

  • کد خبر : 20478
  • 24 خرداد 1400 - 15:02

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب خشکسالی و آغاز زودهنگام فصل گرما و استخراج رمز ارزهای غیر مجاز را سه چالش پیش روی تامین برق کشور عنوان کرد. مهندس «علی اسدی» در گفت‌وگو با خبرنگار میلکان گفت: کاهش نزولات آسمانی نسبت به سال گذشته موجب کاهش ۳۵ درصدی سطح آب پشت سدها شد که بر این […]

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب خشکسالی و آغاز زودهنگام فصل گرما و استخراج رمز ارزهای غیر مجاز را سه چالش پیش روی تامین برق کشور عنوان کرد.
مهندس «علی اسدی» در گفت‌وگو با خبرنگار میلکان گفت: کاهش نزولات آسمانی نسبت به سال گذشته موجب کاهش ۳۵ درصدی سطح آب پشت سدها شد که بر این اساس میزان برق تولیدی نیروگاههای داریان و سیمره در منطقه غرب، ۵۰ درصد کاهش داشته‌اند.
وی آغاز زود هنگام آبیاری مزارع بر اثر کاهش بارندگی را یکی دیگر از چالش‌ها برای تامین برق دانست و افزود: امسال کشاورزان از همان فروردین ماه اقدام به استفاده از ایستگاه‌های پمپاژ آب برای آبیاری مزارع خود کردند که باعث شد میزان برق مصرفی در ماههای ابتدایی سال به شدت افزایش یابد.
مهندس اسدی تصریح کرد: کمبود بارندگی‌ها موجب شروع زودتر فصل گرما شد و ماندگاری مردم در منازل به واسطه شیوع بیماری کرونا و استفاده از وسایل سرمایشی در این روزها نیز مزید بر علت شد تا مصرف برق نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش پیدا کند و این در حالی است که متوسط رشد مصرف برق در سالهای اخیر ۲ الی ۴ درصد بوده است.
مدیرعامل برق غرب خاطرنشان ساخت: میزان انرژی مصرفی که هر ساله در نیمه دوم خرداد اتفاق می‌افتاد و پیش‌بینی‌ها نیز بر همین اساس و مطابق با سنوات گذشته صورت گرفته بود، در اوایل اردیبهشت اتفاق افتاد.
وی یکی دیگر از چالش‌های اصلی و مهم پیش روی صنعت برق را دستگاههای ماینر و استخراج رمز ارز دانست و گفت: بهرهبرداری غیرقانونی و غیر مجاز از این دستگاهها در منازل، شهرکهای صنعتی و یا مراکز کشاورزی انجام میشود.
مهندس اسدی با بیان اینکه هم اکنون در کرمانشاه هیچگونه استخراج رمز ارز قانونی و با مجوز انجام نمی‌گیرد ابراز داشت: در کشور ۳۰۰ مگاوات ظرفیت مجاز رمز ارز داده شده که از اوایل خرداد برق این مزارع قطع شده و حتی برخی افراد نیز برای دریافت مجوز جهت استخراج رمز ارز مراجعه کردند که پس از اطلاع از مقرون به‌صرفه نبودن هزینه‌ها از درخواست خود منصرف شدند.
مدیرعامل برق غرب ضمن عذرخواهی از مشترکینی که در این روزها به واسطه قطع برق با مشکلاتی مواجه شدند بیان داشت: با مدیریت مصرف برق، راه برون رفت از خاموشی‌های احتمالی هموار می‌شود و به خاطر اینکه کمترین خاموشی به مشترکین خانگی اعمال شود، تفاهم‌نامه‌های مختلفی با صنایع سنگین منطقه غرب جهت کاهش بار خود از ساعت ۱۲ الی ۱۸ منعقد کرده‌ایم تا برنامه مدیریت مصرف داشته باشند و همچنین به خاطر اینکه به میزان تولید این صنایع صدمه‌ای وارد نشود، آنها می‌توانند در مابقی ساعات بیشتر از مقدار معمول استفاده کنند و پس از گذر از پیک بار صنایعی که با ما همکاری داشته‌اند، بر اساس میزان همکاریشان از طرحهای تشویقی این همکاری بهرهمند خواهند شد.
مهندس اسدی از مشترکین خانگی درخواست همکاری کرد و گفت: اگر هر خانوار در ساعات پیک مصرف شب یعنی ۲۰ الی ۲۲ یک لامپ ۱۰۰ وات را خاموش کند می‌توان به راحتی از این چالش عبور کرد و کمک دیگر مشترکین به پایداری شبکه این است که استفاده از وسایل پرمصرف در ساعت اوج بار را به ساعات غیر پیک تغییر دهند.
وی تصریح کرد: به واسطه وابستگی زندگی مردم به برق، قطع برق مشکلات عدیدهای برای مراکز حساس و حیاتی مثل: بیمارستانها، مراکز تامین آب، آسانسورها و کارهای روزمره مردم و… به وجود خواهد آورد؛ لذا تلاش داریم با مدیریت مصرف و کاهش مصرف انرژی برق ادارات نگذاریم این اتفاق رخ دهد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب در پایان گفت: پیرو مصوبه هیات محترم وزیران و اختیار تغییر ساعات کار ادارات استان به منظور کاهش مصرف برق، استاندار کرمانشاه ضمن موافقت با تغییر ساعت کاری و ابلاغ آن به سازمانها و ادارات از آنها خواسته است که میزان مصرف خود را کاهش دهند و این شرکت یکی از دستگاههایی است که در زمینه کاهش مصرف انرژی و استفاده از دیزل ژنراتور جهت تامین برق خود و کمک به پایداری شبکه عملکرد موفقی داشته است.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=20478

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.