فاطمه روحالقدس – گروه توليد و اشتغال
رييس انجمن صنايع کاني غيرفلزي درگفتگو با خبرنگار ميلکان اظهار داشت: رکود نسبي در مبحث ساخت و ساز و ساختمان وهم چنين پروژه هاي عمراني سبب گرديده اغلب واحدهاي توليدي زير گروه اين صنايع دچار رکود و بعضا توقف توليد گردند.
صنايع کاني غيرفلزي شامل صنايعي همچون سيمان،کاشي،سراميک ،واحدهاي توليدي،بتن آماده و قطعات پيش ساخته بتني و هم چنين واحدهاي توليد شن و ماسه و آجر مي باشد.
شهريار گراوندي محدوديت هاي صادراتي که توسط کشور عراق بر کالاهاي ايراني با اعمال تعرفه هاي غيرمعمول و بيش از حد متعارف به بهانه ي حمايت از توليدات داخل کشور عراق اعمال شده را نيز از چالش هاي اخير اين صنايع دانست و گفت:عدم حمايت کافي دولت در مراودات اقتصادي با کشور عراق سبب گرديده دولت عراق براساس اهداف ملي و يا رانت هاي موجود در بازار عراق به راحتي توليدات مربوط به صادر کنندگان ايراني را،از بازار عراق حذف کنند.
وي افزود:به طور کلي ارتباطات امنيتي و سياسي با کشوري چون عراق علاوه بر منافع امنيتي و مراودات فرهنگي،قومي و مذهبي بايد منتبع بر منافع اقتصادي گردد ليکن در مورد کشور عراق وجه اقتصادي آن پايدار و قوي نمي باشد.
اين عضو هيئت رييسه خانه صنعت و معدن تصريح کرد:استان کرمانشاه با توجه به گستردگي مرز مشترک با اقليم کردستان و هم چنين عراق مرکزي پتانسيل تبديل شدن به قطب صادراتي کشور را داراست ليکن به دلايل متعدد طي ۳دهه گذشته نتوانستيم به آن رشد و ثبات مورد نظر برسيم.
گراوندي خاطر نشان ساخت:استان کرمانشاه در ۲ بخش محصولات کشاورزي و هم چنين صنعتي خود همچون مصالح ساختماني و فرآورده هاي پتروشيمي ميتواند با برنامه ريزي دقيق و حمايت دولتي فراتر از افق و چشم اندازهاي ملي راه توسعه را طي نمايد. ليکن به جهت عدم برخورداري و نيز درصد بيکاري فراتر از ميانگين کشوري استان کرمانشاه در اين بخشها حمايت هاي استاني و ملي در زمينه حذف ماليات بر توليد صنايع استان، کاهش يا حذف جرائم بانکي واحدهاي توليدي و در نظر گرفتن سرمايه در گردش با بهرهي منطقي فرصت جهش دراين استان را فراهم ميآورد.وي با بيان اينکه ايجاد يک شغل در استان مستلزم سرمايه گذاري بسياري است. حفظ اشتغال موجود به لحاظ داشتن موارد مطروحه جهت راه اندازي واحد هاي تعطيل و نيز به ظرفيت رساني واحدهايي که با ظرفيت اندک در حال فعاليت هستند را اولويت نخست دانست و گام بعدي را سرمايه گذاري هاي جديد با ايجاد انگيزه و تسهيلات مناسب خواند.
مدير عامل شرکت سيمان سامان غرب پارادوکس و تناقض اهداف ملي در زمينه تسهيل و کمک به جهت رفع موانع توليد با سياست هاي وزارت خانه اي و سازمان ها را از موارد بسيار مهم و حائز اهميت دانست و گفت: به طور مثال هيئت وزيران مصوبه اي جهت تسهيل در امر توليد ابلاغ مي نمايد ليکن ساز مان ها و ارگان ها براساس سياست هاي داخلي و کسب حداکثري درآمد خلاف آن را دنبال مي نمايند و اين موضوع سبب کندي فرآيند و توليد اشتغال است.
گراوندي افزود: درتمام دنيا به اثبات رسيده است که نسخه حل مشکل اشتغال و بيکاري در گروي سرمايه گذاري بخش خصوصي است ليکن بخش خصوصي زماني مي تواند در ميدان با تمام مخاطراتش گام نهد که زمينه هاي آن فراهم شده باشد و بروکراسي سنگين موجود رفع گردد،لذا از مقامات استاني و کشوري توقع مي رود جهت تسهيل اين امر کار گروهي را با اعمال زمان فرآيند درخواست ممکن ايجاد کنند تا اجراي يک طرح تا رسيدن به مرحله سرمايه گذاري در پيچ و خم دستورالعمل ها و روش هاي سليقه اي سازمان ها و ارگان هاي مختلف مستهلک نگردد.
وي بيان داشت: بي شک در صورت تبيين برنامه ها و سياست هاي اقتصادي استان در يک برنامه ۵ساله با پيش زمينه هاي ذيل به جرات مي توان استان کرمانشاه را با دادههاي بالقوه از جمله زمين،آب،آفتاب و اقليم ۴فصل به سر منزل مقصود رسانيد که اين پيش زمينه ها عبارت از :کاهش نرخ سود بانکي در جهت افزايش توليد،بخشودگي جرائم بانکي واحدهاي موجود، ارائه سرمايه در گردش جهت واحدهاي تعطيل و نيمه تعطيل ،حذف ماليات به جهت عدم برخورداري استان و ميزان بيکاري بيش از ميانگين کشوري در يک بازه ي زماني منطقي و ايجاد مشوق و تسهيلات جهت سرمايه گذاري بخش خصوصي مي باشد.
رييس انجمن صنايع کاني غيرفلزي استان کرمانشاه:
صنعت کرمانشاه با حمايت دولت فراتر از افقهاي ملي راهتوسعه را طي ميکند
فاطمه روحالقدس – گروه توليد و اشتغال رييس انجمن صنايع کاني غيرفلزي درگفتگو با خبرنگار ميلکان اظهار داشت: رکود نسبي در مبحث ساخت و ساز و ساختمان وهم چنين پروژه هاي عمراني سبب گرديده اغلب واحدهاي توليدي زير گروه اين صنايع دچار رکود و بعضا توقف توليد گردند. صنايع کاني غيرفلزي شامل صنايعي همچون سيمان،کاشي،سراميک […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=1674
- ارسال توسط : ظهور
- 1596 بازدید
- بدون دیدگاه